Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Otec házel s dcerkou jako s hadrovou panenkou! Nebezpečné pouliční představení skončilo zatýkáním

Autor: csk - 
5. února 2019
16:58

Mladí manželé z Ruska (28, 27) se s teprve čtyřměsíční dcerkou vydali na cestu kolem světa. Potřebné náklady chtěli hradit z pouličních vystoupení. S cirkusáckými kousky, které předváděli v Kuala Lumpur, ale tvrdě narazili. Úřady je nyní stíhají za týrání dítěte.

Malajsijské úřady zatkly párek mladých Rusů za jejich pouliční představení. K tomu, aby si během svých cest vydělali, totiž nepoužili jen hudební nástroje, ale i svou čtyřměsíční dceru.

Jako vábničku na kolemjdoucí se rodiče neštítili pohazovat se svojí malou dcerkou jako s hadrovou panenkou. Nešlo o žádné běžné houpání, kterým se doma rodiče baví se svými ratolestmi. Mladý Rus za přihlížení své manželky a šokovaných diváků držel batole za nohy a házel s ním neopatrně ze strany na stranu a vyhazoval jej vysoko do vzduchu. Tělíčko bohudík pokaždé chytil a malé se – alespoň podle videa – nic nestalo.

 

Laciné představení stálo manželský pár draho. „V pondělí jsme zadrželi manželský pár z důvodu podezření ze spáchání týrání dítěte,“ sdělila médiím ředitelka policie v Kuala Lumpur. Podle dostupných informací přijeli Rusové do Malajsie v minulý týden v pátek ze sousedního Thajska. Svými nebezpečnými kousky si vydělávají na cestu kolem světa.

Několik lidí z davu přihlížejících si celou estrádu nahrálo na telefony a záznamy se teď šíří po sociálních sítích. Na videu je jasně patrné, jak nebezpečně a neopatrně si otec počínal, mezi diváky lze i zaslechnout rozhořčené volání: „Nechte toho, je to hloupé!“ Autor videa Zayl Chia Abdulla k záznamu nezapomněl přidat hashtagy UNICEF a dalších organizací zabývajících se ochranou dětí. Pod videem se množí rozzlobené komentáře, že v Malajsii nejsou na takové moresy zvědaví.

montevideo ( 5. února 2019 20:36 )

U nás tzv. kurzy létání miminek vedla jakási Blanka Kolářová-Sudíková. Bylo s podivem, kolik šílených rodičů to obhajovalo.

milao ( 5. února 2019 19:57 )

Čtyřměsíční dítě NENÍ batole, ale kojenec, což je podstatný rozdíl. Který trouba psal ten článek?

jasnovidec01 ( 5. února 2019 17:43 )

tohle běželo před rokem na yutubu..stará ukázka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání