Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Školáci hromadně znásilnili holčičku: Usvědčilo je video, které natočili!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
24. ledna 2019
15:57

V dubnu 2018 v německém městě Velbert znásilnila skupina osmi mladíků ve věku 14-17 let teprve třináctiletou dívku, která se vracela z koupaliště. Zatáhli ji do lesa a sexuálně zneužili. V říjnu soud poslal za mříže šest z nich. Nyní německý tribunál odsoudil další dva.

Loni v dubnu osmičlenná skupina mladíků pocházejících z turecké menšiny v Bulharsku přepadla třináctiletou dívku, která se vracela z koupaliště ve městě Velbert v západním Německu. Chlapci ji zavlekli do lesa a sexuálně zneužili. Naštěstí je u ohavného zločinu nachytala kolemjdoucí žena, která okamžitě zasáhla.

Mladá dívka poznala jednoho z pachatelů, kterého následně vypátrala na Facebooku. Jeho fotku předala policii a ta mladíka brzy dopadla. U něho našla v mobilu video zachycující odporný čin. Podle něho strážníci identifikovali i další pachatele. Dvěma z nich se ovšem podařilo utéct se svými rodiči do Bulharska.

Zbylí podezřelí stanuli před soudem ve městě Wuppertal, který probíhal za zavřenými dveřmi. Tam chlapci napřed tvrdili, že dívka k aktu svolila dobrovolně. Video a výpověď ženy, jež poškozenou zachránila, však jasně dokazovaly pravý opak. Hlavní viník dostal 4 roky a 9 měsíců a hlavní komplic 4 roky ve vězení. Další dva vyvázli s nižšími tresty a zbylým dvěma udělili pouze podmínku.

Policie později zatkla i dvojici zbylých pachatelů (15), kteří utekli do Bulharska, a převezli je zpět do Německa. Proces s nimi se konal ve středu a opět za zavřenými dveřmi. Soudce zohlednil, že se oba pachatelé k činu přiznali a poškozená dívka tak nemusela přijít k dalšímu jednání a znovu podávat svědeckou výpověď. Jeden z chlapců dostal 2 roky a 9 měsíců, zatímco druhý pouze 15 měsíců odnětí svobody podmínečně.

pekaaaros ( 25. ledna 2019 13:10 )

Neplnoletí podle dotazníku, nebo podle ultrazvuku?

pekaaaros ( 25. ledna 2019 13:04 )

to musel být rozhovor doma "Cos proved?" "Tato, znasilnil jsem holku." "Ty pako jedno, takovou ti ubalím, teď musíme celá rodina zpátky do Bulhar!" "Tato, omlouvam se, už to vickrat neudělam." "No synu, nemám z tebe radost, ale taky jsem v tvým věku tohle udělal. Musel jsem pak kvůli tomu utéct do Německa."

animka ( 25. ledna 2019 13:00 )

Co tomu říká Merkel?? Té se to, bohužel, stát nemůže!

žanyn ( 25. ledna 2019 12:46 )

A diví se snad někdo, když jsou k tomu naši mladiství sdělovacími prostředky a internetem s jejich sexuálními pořady de-fakto vychováváni? A navíc - co dnes vnímá a mnohdy i žije 14 letá dívka dnes, o tom dříve ani nesnila ve 20.

ivoadler ( 25. ledna 2019 10:39 )

V případě 13letých dívek už se nejedná o holčičky. Je to zvláštní, ale čím je náboženství rigidnější, tím spíš jsou páchány mravnostní delikty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání