Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dopadení údajných vrahů čerpadlářky Jany (†58): První slova rodiny těhotné přítelkyně!

Autor: chal - 
16. ledna 2019
21:10

Ve středu se objevila spekulace, že těhotná partnerka Davida Š. (32) o všem od začátku věděla. Podle zdroje FTV Prima měla dokonce dvojici pachatelů přivézt na místo činu a pak je také odvézt. Policisté ale v souvislosti s případem třetí osobu neobvinili. A její rodina něco takového razantně odmítla!

Podíl nastávající maminky na vraždě odmítla v rozhovoru pro televizi Prima její matka. „Dcera nevěděla, že to udělal. Byli spolu asi půl roku. Nevím, proč to udělal, prý kvůli nájmu. Prý se poslední dobou změnil a hodně se hádali,“ řekla žena s pláčem. David Š. se podle otčíma těhotné ženy jevil jako normální člověk. Rodině ani nepřišlo, že by užíval tvrdé drogy.

Motivem jejich hrůzného činu mohly být dluhy. „Nechal jí tady dluh na nájmu šest tisíc. Nevím, kam ty peníze dal a co s nimi udělal,“ doplnila matka těhotné přítelkyně Davida Š. A finanční problémy měl mít i druhý zadržený. Právě když se na policii zpovídal z loupežného přepadení, soud v Mělníku údajně řešil jeho několikatisícové dluhy.

David Š. a Ivan H. prý zavražděnou ženu znali. Tvrdí to host baru, do kterého měl David Š. často chodit. „Pravděpodobně ji znali, na 99 procent,“ řekl televizi jeden ze štamgastů.

Rodinné poměry dvou podezřelých přiblížila i TV Nova – na Davida Š. doma kromě těhotné družky čeká i minimálně další dítě. Údajně nepracoval a dobrou pověst nemá ani zbytek jeho rodiny – starší bratr prý sedí ve vězení za rozkrádání autodílů, záznam v rejstříku má i jeho otec. Těch má hned několik i Ivan H., který je vyučený jako zedník. Na rozdíl od „kolegy“ práci měl.

Dva maskovaní pachatelé přepadli pumpu ve středočeské Nelahozevsi na začátku loňského prosince. Jeden z lupičů zastřelil obsluhu benzinky Janu Š. Pachatelé si pak odnesli lup v hodnotě zhruba 13 tisíc korun. Policisté v pondělí zatkli dva muže, které následně obvinili. Davida Š. z vraždy a Ivana H. (26) z loupeže.

nika70 ( 17. ledna 2019 19:57 )

Má dítě z manželství. Snad je ještě i ženatej. Má to na FB na profilu.

nika70 ( 17. ledna 2019 19:53 )

Podle fotek v článku, kde je oba vedou k soudu, je na první pohled vidět, že David je gauner. Ani špetka svědomí. Frajírek bez soucitu. A klidně bych i věřila, že ta jeho přítelkyně o tom věděla. Minimálně aspoň tušila.

Jarabak ( 17. ledna 2019 10:07 )

Protože policie o vině nerozhoduje.

deafista ( 17. ledna 2019 10:07 )

Kriminálníci by se neměli rozmnožovat - dotyčné nastávající matky přivedou na svět opravdu kvalitní osoby a ještě ty chudinky budou živit daňoví poplatníci.....

cotoje ( 17. ledna 2019 09:31 )

Mě vždy fascinuje věta "podezřelý ze spáchání" Tak policie neví zda udělal či neudělal a pokud udělal napsala bych natvrdo vrah a celé jméno nač ho šetřit i tlamu mu zakrýváte a to jako proč?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání