Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Boural jako Jan Kočka ml. (†28): Opilý řidič připravil o život celou rodinu!

Nehoda, při níž přišlo o život všech pět členů rodiny, připomíná nehodu, kterou způsobil Jan Kočka mladší.
Nehoda, při níž přišlo o život všech pět členů rodiny, připomíná nehodu, kterou způsobil Jan Kočka mladší.  (Autor: ACC Arab American and Chaldean Council, Archiv Blesku)
Autor: chal - 
8. ledna 2019
21:06

Na dálnici 1-75 v americkém státě Kentucky došlo v neděli brzy ráno k neuvěřitelné tragédii. Řidič, který byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu, totiž vjel do protisměru a čelně se srazil s vozem, ve kterém jela pětičlenná rodina. Všichni účastníci nehody zemřeli...

Pětičlenná rodina z amerického Michiganu zemřela při autonehodě, když se vracela z dovolené. Nehodu způsobil pravděpodobně opilý řidič, který najel do protisměru a čelně se srazil s autem, ve kterém rodina cestovala. Abbasovi jeli domů z Floridy, tragédie se stala brzy ráno v neděli v Kentucky.

„Nedokážu to pochopit. Abbasovi byli milí, milující a štědří. Je příšerné, že jsme o ně přišli,“ řekl médiím rodinný přítel Fayez Faraj. Při nehodě zemřel i viník nehody Joey Lee Bailey (†41). 

Policisté zatím nemají zprávu z toxikologie, která by určila, jestli byl Bailey v době fatálního střetu opilý. Podle amerických médií ale první zprávy alkohol v krvi řidiče naznačují.

Nehoda z Kentucky tak připomíná tragickou nehodu Jana Kočky mladšího (†28). Kočka na konci loňského září pod vlivem alkoholu a drog vjel do protisměru na dálnici D11 a po několika kilometrech se čelně srazil s jiným vozidlem. Člen slavné kolotočářské rodiny zavinil smrt řidiče kamionu Míly (†28).

antismejd ( 9. ledna 2019 10:11 )

neuvěřitelní čmoudi,fakt klasičtí obyvatelé Kentucky. proč o těch nelidech vůbec píšete??? i kdybych žil 200 let tak na to nepřijdu.

pepen ( 9. ledna 2019 08:54 )

Každý idiot ,který řídí pod vlivem alkoholu či drog...sebrat řidičák -bez nároku vrácení řidičáku a už nikdy za volat !!!!!Pak to končí takto tragicky...já bych to bral jako vraždu...celá rodina je pryč...díky takovým kreténům !!!!

offline ( 8. ledna 2019 22:10 )

Kdyby pan Issam Abbas a paní Dr. Rima Abbas zůstali doma, pravděpodobně v Palestině nebo podobné zemi a nenalezli na Západ, nesrazili by se s tímto řidičem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání