Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Prosím, pomozte jí!“ žádá bratranec zdrcené Silvie, které manžel zabil v Itálii syna

Autor: ital - 
27. listopadu 2018
19:42

Nešťastná matka Silvie (39) přišla v Itálii kvůli svému násilnickému manželovi nejen o střechu nad hlavou, ale také o jednoho ze svých tří synů. Nyní nemá kde žít, ani se nemůže postarat o své další dva hochy. S žádostí o pomoc se proto obrátil na veřejnost její bratranec Petr ze slovenské Prievidzy.

Ve druhé polovině listopadu zasáhla Slovenku Silvii žijící v Itálii zdrcující tragédie. Násilnický manžel Gianfranco Zani (53) podpálil její dům ve městě Sabbioneta. Tou dobou se uvnitř nacházel její syn Marco (†11), který pravděpodobně zemřel na intoxikaci kouřem po převozu do nemocnice.

Gianfranco byl zatčen a poslán do vězení, ale popřel, že o přítomnosti svého syna uvnitř domu věděl. Zdrcená matka skončila na psychiatrickém oddělení. Kromě toho, že přišla o dítě a střechu nad hlavou, nemá ani prostředky, aby se postarala o své další dva syny Alexe (17) a Fabia (3).

Její bratranec Tomáš, jenž žije na Slovensku ve městě Prievidza, prosí teď veřejnost o pomoc pro svou nebohou sestřenici. „Ocitla se ve strašné situaci. Nejen, že truchlí pro svého synka, ale přišla o domov a nemá základní věci pro své další dvě děti. Chci se za ni přimluvit, zda byste jí, jestli můžete, přispěli jakoukoliv sumou,“ zdůvodňuje Tomáš svou veřejnou prosbu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání