Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manžel Silvie podpálil dům a ujel! V plamenech zemřel jejich syn (†11)

Manžel Silvie podpálil dům a ujel! V plamenech zemřel jejich syn (†11) (ilustrační foto)
Manžel Silvie podpálil dům a ujel! V plamenech zemřel jejich syn (†11) (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
24. listopadu 2018
16:56

V italském městečku Sabbioneta blízko města Parma došlo k velké tragédii, o níž informoval deník La Stampa. Podle jeho informací manžel podpálil dům, v němž žila žena ze Slovenska se třemi dětmi. V době tragédie se uvnitř nacházeli dva synové. Mladšího se matce podařilo dostat ven. Staršímu Marcovi (†11) však již nikdo pomoci nedokázal.

Obrovská tragédie se odehrála ve čtvrtek okolo 17. hodiny odpoledne. Třiapadesátiletý Gianfranco Zani, který se živí jako natěrač, podpálil rodinný dům své manželky původem ze Slovenska. Silvia se v tu chvíli nacházela se svým nejstarším synem venku a uvnitř zůstali její další dva chlapci (11 a 4). Matka se právě vrátila domů, když spatřila kouř a svého muže, jak se snaží ujet ve své pracovní dodávce. Nejprve se ženu pokusil srazit a poté odjel.

Nejmladšího syna se Silvii podařilo dostat z hořící budovy, ten byl totiž v dolním poschodí. Za několik minut dorazili na místo hasiči, vojáci a záchranáři. Malý hoch byl v pořádku. Jeho staršího sourozence Marca nalezli v jeho pokoji v bezvědomí. Záchranářům se jej nepodařilo oživit. Podle slov hasičů chlapec pravděpodobně spal a probudil jej dým. Kvůli plamenům však zůstal uvězněný v místnosti a nadýchal se zplodin.

Policie zahájila okamžité pátrání po muži, který měl z minula od soudu udělený zákaz přiblížit se k domovu na 100 m. Dopadli jej v blízkém baru. Násilník na svou ženu předtím několikrát zaútočil, proto jí i s dětmi policie poskytla úkryt v bezpečném domě. Tam je manžel nemohl vypátrat. Zpět do Ponteterra se vrátili pouze dva dny před tragédií. Gianfranco přísahal, že o přítomnosti dětí v domě nevěděl, když jej zapaloval.

jasnovidec01 ( 24. listopadu 2018 19:29 )

Ubohej kre.tén,zastřelit ho,vad,o....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání