Jak sama blondýnka přiznává, není její manželství vždy jen růžové jako v ráji. S partnerem se dokážou i pohádat. K jedné přestřelce se mezi nimi nedávno schylovalo i na sociální síti, když se Hanka pochlubila sexy snímkem, který pořizoval právě její muž.

„André nikdy nezklame. ‚Lásko, takováhle záda by ti mohla závidět kdejaká ženská, vlastně i chlap.‘ Začínám si brát trošku osobně, že mi raději fotí zadek a záda než obličej,“ zlobila se v žertu Mašlíková, která má na zádech a v oblasti ramen opravdu velmi dobře vypracované svalstvo.

„Ta tvoje záda odvedla moji pozornost od zadku… a to je co říct,“ přiznal sám Reinders, který kromě bojových umění a cvičení miluje očividně i svou ženu a její krásné tělo.

Jenže by jí možná měl trochu domluvit, aby takové žhavé snímky nechala jen v soukromých albech a nedávala je na Facebook. Rázem ji tam totiž okukují i další pánové, a dokonce přiznávají, že je záda zase natolik nezaujala. Daleko víc se jim zalíbilo přímo její pozadí.

Vypadá to ale, že trenér na svou lásku zas tolik nežárlí a dvojice si ze sebe umí udělat legraci. „Taky si umíme vyměnit názory, anebo se vzájemně něčím naštvat. Nikdy bych ho však nevyměnila, protože věřím, že jsme si opravdu souzeni, ačkoli André říká, že jsme si zbyli,“ prozradila nedávno bývalá moderátorka Snídaně s Novou.

VIDEO:  Mašlíková je spokojená maminka chlapečka Andrease (1). Porod jí dal ale dost zabrat: Nešlo to podle plánu! Komplikace!

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
42 fotografií