Mašlíková skončila na Nově s koncem prázdnin, odcházela však v dobrém. Se Zorkou Hejdovou si neustále kamarádsky špitaly a nechyběly ani úsměvy. Dohromady je svedl charitativní večer, který Hejdová moderovala.

Jednalo se o druhý ročník #SmilingCrocodileNight, kterou pořádala charitativní organizace Smiling Crocodile. Organizace podporuje děti s těžkým kombinovaným a sluchovým postižením u nás a v rozvojových zemích. Ředitelka organizace Dagmar Herrmannová prezentovala projekt nové školy a hospicu i projekt mezinárodní.

Projekt přišly podpořit i některé známé tváře, aby pomohly šíření osvěty o dětech s těžkým kombinovaným postižením dál do světa  - Michaela Gemrotová, Klára Klempířová, Petr Svoboda, Leona Machálková, Eva Decastelo či Tereza Kerndlová. „Velké díky patří také Zátiší Catering, za výborné občerstvení OPERO, za zapůjčení jejich moc hezkých prostor a CRYO VODKA za super drinky! Všichni zúčastnění přišli bez nároku na odměnu, aby pomohli dětem ze Smiling Crocodile," radovala se Herrmannová.

Fotogalerie
22 fotografií