Když moderátorka psala žádost do Instastories, určitě nečekala takové rady. „Prosím o pomoc! Chceme Andreaskovi uspořádat jeho první narozeninovou oslavu, ale ráda bych tím pověřila na vaše doporučení nějakého profíka. Chceme, aby to bylo krásné a do detailu dodělané. Nějaké tipy?“ napsala Hanka.

Tímto naštvala své chudší spoluobčany. Hanka se rozhodla teprve ročnímu miminku uspořádat oslavu se vší parádou. Tím se rozpoutala hádka na sociální síti, kde žádala o radu. Dopadlo to tak, že byla označena za odpornou snobku!

„Lidi, já prosím o tipy na uspořádání krásné oslavy pro syna a vy mi píšete, že je to zbytečné, že z toho v roce stejně nemá rozum a podobně. Já se neptala na váš názor! Dělejte si každý oslavy podle svých představ a možností, my prostě chceme první narozeniny Andreaska oslavit se vším všudy v rodinném kruhu a já budu ráda, když nám s tím pomůže někdo, kdo má nápad, vyladí to do detailu a bude to prostě dokonalé! Bude to krásný zážitek a vzpomínka pro celou rodinu,“ napsala jako reakci moderátorka.

Hanka Mašlíková Reinders vysvětlila, že naprosto respektuje, že někdo si podobnou nákladnější oslavu nemůže dovolit. To by ale podle ní neměl být důvod, aby se do ní někdo začal navážet.

„Začaly mi chodit zprávy od jedinců, kterým evidentně ležím v žaludku. Nebylo to až tak závratné, ale musela jsem jim dát najevo, že tohle prostě není správné. Každý ať si dělá, co chce. Na sociálních sítích mi vadí, jak se lidé naučili poučovat druhé. Nikdo by neměl druhým vnucovat svoje názory. Když sama vidím u kamarádů na zdi něco, co se mi nelíbí, tak to radši neokomentuju a nepíšu jim tam nesmysly. Proboha, vždyť je to první oslava narozenin našeho syna, jsme z toho poprdění, což mi přijde normální. Celá rodina si udělá hezký den,“ zmínila Hanka.

„Takže pozor: protože chci uspořádat pro syna krásnou oslavu za pomoci nějakého profíka, který nám to celé krásně vymazlí, tak jsem snob?! Omlouvám se, že nechci péct buřty a žrát brambůrky! Prostě chci pro rodinu krásný den bez starostí, tak se z toho někteří zblázněte,“ zareagovala „Mašle“.

 

Fotogalerie
31 fotografií