Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bezcitný vandal rozkopal pomníček Davida V. (†38). Kříž odhodil do Labe!

Autor: ital - 
27. listopadu 2018
06:00

V noci z neděle na pondělí bezcitný vandal rozkopal pomníček zemřelého Davida V. (†38). Poničený kříž poté zahodil do Labe. Naštěstí neměl tolik síly jako bezohlednosti, a tak jej odhodil asi jen metr od břehu. Rodina žádá dopadení člověka, který znesvětil památku jejich příbuzného.

Ve městě Štětí v Ústeckém kraji neznámý vandal poničil pomníček zesnulého Davida V. Na svém facebookovém profilu o tom informoval jeho bratr. Tomáš.

„Ze včerejší noci na dnešek nějaký asi místní ubožák rozkopal bráchy pomníček a ten oddělený kříž hodil do Labe. Jenze neměl sílu a hodil to tak metr od kraje!!!! Naštěstí byl kříž vidět a synovec pro kříž vlezl do vody,“ napsal k fotografiím na Facebooku.

 

Jaký měl výtržník důvod k poničení památky zemřelého, není známo. Tomáš by však byl vděčný za dopadení pachatele. „Tímto tady žádám o nějakou informaci k nalezení toho ubožáka!!!! A třeba i sdílení. Děkuji Vám,“ pokračuje sdělení, které zveřejnil na internetu.

bizon_pepa ( 27. listopadu 2018 15:41 )

Ublížit mrtvému se, z naseho pohledu, neda. Ale nekomu to treba muze pomoci v jeho frustraci. Co kdyz neboztik nekoho treba zabil nebo zmrzacil tomu údajnému vandalovi? Pokud neznáme cely kontext, tak nelze soudit na základě jednoho clanku. Ktery navic vyšel v bulváru jehož jediným cílem je mit co nejvyšší sledovanost.

Actimel ( 27. listopadu 2018 12:20 )

Jak jinak by měl vypadat? Copak se dá mrtvému ublížit??? Nechápu váš komentář!

bizon_pepa ( 27. listopadu 2018 11:27 )

Asi by chtělo vedet, proc tam ten pomníček byl. Jestli ten kluk napr. způsobil bouracku pri ktere nekoho zabil, tak by ten "čin" vypadal taky jinak.

janhu ( 27. listopadu 2018 10:24 )

dobře víme kdo takové věci dělá ,havloidní extremisti ti kradou květiny z hrobů a památníků , právě se pokusili o státní převrat pomocí útoku na duševně nemocného syna předsedy vlády házejí vejce ,přemety, jsou agresivní násilní ilsamohavloidní zrůdy voliči vítačů islámských teroristů

Actimel ( 27. listopadu 2018 09:35 )

...jen ten nejposlednější kretén takovou věc udělá! I kdyby dotyčný udělal nevím co, tak tímto ublíží komu? Mrtvému?! Asi těžko...bezmozek. Lidi se chovají opravdu jako bezmozci

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání