Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie vtrhla do sado-maso sex klubu. Prý byl ilegální. Dámy ve spodním prádle ležely obličeji k zemi

Autor: ital - 
23. listopadu 2018
18:30

Ruská policie udělala zátah v sex klubu zaměřeném na sadomasochistické praktiky. Polonahé zaměstnankyně přinutila, aby ulehly čelem k zemi. Podle velitele zásahu to nevadilo, protože jsou stejně na podobné praktiky zvyklé.

V Rusku provedli policisté zátah v sex klubu a přinutili pracovnice i zákazníky, aby si lehli čelem k zemi. Mnozí přítomní se snažili ukrýt obličej před kamerou. Velitel skupiny prý řekl svým mužům: „Je to BDSM klub, nevadí, když jim trochu ublížíte!“

Kde přesně k razii došlo, policie odmítla prozradit. Předpokládá se však, že se klub nacházel v Rostově na Donu. Jiné informace uvádějí, že proběhl ve Vladivostoku nebo v Chabarovsku na východě Ruska. Jeden z policistů se vyptával zaměstnance podniku na jeho šéfa. „Tady není, jenom nám tu nechává peníze,“ odpověděl muž.

Video  Policejní razie v BDSM klubu  - vk.com/Леонардо Ди Ванче
Video se připravuje ...

Jistota nepanuje ani ohledně toho, kdy přesně se zátah uskutečnil, avšak podle jednoho zdroje se tak stalo začátkem měsíce. „Policie tam vtrhla 4. listopadu. Normálně dělají zátahy do klubů, které nabízí doprovod pro zákazníky. To je v Rusku zakázané. Běžně ale o tom policie ihned informuje. Tentokrát sice zveřejnili video, ale neuvedli místo, kde k zátahu došlo. To znamená, že jim buď klub zaplatil za mlčenlivost, nebo neposkytoval zákazníkům doprovod. V takovém případě nešlo o ilegální podnik a nebyl důvod k zátahu,“ uvedl zdroj. 

naidka ( 24. listopadu 2018 09:16 )

To je BuDeme Se Mrouskat.

prvosienka ( 24. listopadu 2018 03:58 )

čo to je BDSM,-???? jasneže boli Husák a strougal v pohode..a Husák bol najlepší prezident

Pohybovenadany ( 23. listopadu 2018 21:32 )

Ta výstava nahých chlapů je pod úroveň . To by Husak se Štrougalem nepovolili.

vosavopruz ( 23. listopadu 2018 20:38 )

Maho Jakobič

krtek. ( 23. listopadu 2018 20:13 )

ano ale tam tomu říkají poslanecká sněmovna , taky samá ku.va

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání