Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pes na Hané přinesl z křoví lidskou nohu: Mohlo by jít o pohřešovaného mladíka z Ivanovic

Pes na Hané přinesl z křoví lidskou nohu: Mohlo by jít o pohřešovaného mladíka z Ivanovic
Pes na Hané přinesl z křoví lidskou nohu: Mohlo by jít o pohřešovaného mladíka z Ivanovic  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
16. listopadu 2018
17:12

Svého páníčka pořádně vyděsil pes na Hané - na procházce z křoví u říčky totiž přinesl lidskou nohu. Přivolaní policisté prohledali okolí a našli další části lidského těla ve značném stádiu rozkladu. Případ by mohl souviset s tehdy sedmadvacetiletým Vladimírem, který zmizel v dubnu 2015.

Policisté prohledávali okolí říčky Hané mezi obcemi Němčice nad Hanou a Vrchoslavice minulý pátek a sobotu. Z pravidelné procházky zde totiž pes přinesl páníčkovi lidskou nohu. "Vím o tom. Jsou toho plné Němčice a okolí. Jednomu místnímu občanovi přinesl jeho pes lidskou kost obutou do ponožky," řekla Deníku exstarostka Němčic Ivana Dvořáková.

Během pátrací akce policisté nalezli i další části lidského těla ve značném stádiu rozkladu. Spekuluje se, že oběť se utopila. "Máme hlášený nález lidského těla. U těla byla nařízena soudní pitva a totožnost osoby, stejně jako další okolnosti její smrti, dále šetříme," informoval Deník František Kořínek, mluvčí prostějovské policie.

Nález těla by mohl souviset s více jak tři roky starým případem. 5. dubna 2015 totiž v Ivanovicích na Hané zmizel teprve sedmadvacetiletý Vladimír. „Měl odejít v neděli kolem šesté hodiny večer na procházku se dvěma psy. Ti se vrátili ještě téhož dne v noci, ovšem bez majitele. Ihned po oznámení policisté začali pátrat v okolí a prověřili případná místa, kde by se mohl nacházet. Do akce nasadili i vrtulník," uvedla tehdy vyškovská policejní mluvčí Alice Musilová.

Mladíka se do dnešního dne nepodařilo najít ani přes rozsáhlé pátrací akce, kterých se kromě policistů účastnili i potápěči a psovodi.

petrw ( 17. listopadu 2018 07:20 )

Curak on je pomalu za domem ci za humny a oni ho hledaji třeba za hranicema

nika70 ( 16. listopadu 2018 21:50 )

Jak jsi na to přišel??? Třeba se páníček ožral v hospodě a pak se utopil, když spadl do vody. Proč hned útok psem???

villon ( 16. listopadu 2018 20:22 )

Další smrtelný útok psa ns člověka! Kdy tohle skončí? Až nás sežerou všecky??!!

Monikay ( 16. listopadu 2018 17:41 )

teda fakt nechtěla bych být páníčkem toho psa

petrw ( 16. listopadu 2018 17:17 )

to je divny ,tak jak ho hledali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání