Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutálně zavraždil studentku, když telefonovala s matkou. Všechno slyšela!

Autor: msj - 
26. října 2018
11:20

Studentka univerzity Utah v Americe byla nalezena mrtvá na kolejích. Dívka byla identifikována jako Lauren McCluskey z Washingtonu. Prvním podezřelým byl její bývalý přítel Melvin Rowland (37). Toho policisté našli několik hodin po vraždě. Nacházel se u kostela, poblíž místa činu. Také on byl po smrti. 

Tato zpráva otřásla nejen mnou, ale i celou univerzitou Utah, a hlavně sportovci,“ řekl ředitel univerzitního sportovního výboru, Mark Harlan. „Máme k dispozici několik univerzitních poradců a psychologů, kdyby bylo potřeba pomoci některým kolegům a trenérům Lauren,“ dodal. Lauren se totiž věnovala vrcholové atletice.

Rowland se podle policistů měl s jedenadvacetiletou Lauren pohádat v pondělí večer. Zhruba hodinu na to policisté dostali hlášení o střelbě na kolejích. Po příjezdu na místo se vyšetřovatelé vydali po stopě Rowlanda, která vedla ke kostelu poblíž kolejí, kde bylo nalezeno jeho tělo se střelnou ranou, kterou způsobila zbraň, jíž zabil i Lauren.

Příbuzní zavražděné dívky se svěřili médiím, že Lauren s Rowlandem randila asi měsíc, než se dozvěděla o jeho temné minulosti, a vztah na začátku října ukončila. Dívka pak požádala policii o pomoc s vrácením svého vozu, ve kterém jezdil její bývalý přítel. Ten jí měl zatajit své pravé jméno i svou kriminální minulost.

Matka Lauren se také svěřila, že se svou dcerou telefonovala, když došlo k napadení.

Včera v noci, něco před devátou, se vracela na svůj pokoj na koleji z noční přednášky a mluvila se mnou po telefonu. Z ničeho nic začala křičet „Ne! Ne! Ne!“ Myslela jsem si, že se třeba připletla do nějaké nehody. Tehdy jsem s ní mluvila naposledy,“ uvedla zdrcená matka.

Manžel matky ihned zavolal policii a z dceřina telefonu se ozvala neznámá žena, která potvrdila, že kabelka její dcery se, i s jejím obsahem, válela na silnici.

Univerzita nyní přerušila všechny přednášky. Ve středu by všichni studenti a zaměstnanci školy měli pořádat pietní akci.

Lauren byla úspěšnou členkou desetibojařského týmu a skvělou studentkou,“ stojí ve vyjádření univerzity. „Její rodina je pochopitelně v šoku. Mají zlomené srdce,“ dodávají její blízcí.

 

 

erdk ( 26. července 2022 17:51 )

zas..nej ne..gr

hnnn ( 26. října 2018 13:01 )

A proto volte Zelený, Piráty, TOP09!

zzdenda ( 26. října 2018 12:48 )

A na základe brutality migrantov sa z nás stávajú " rasisti " !!!! Pretože náš zdravý rozum nesúhlasí s ich činnmi !!!!

janhu ( 26. října 2018 11:58 )

to je multikulti svět,brutální násilí,vraždy,agrese,strach lidí o život vítači islámských teroristů piráti ods,topstan,kdu,zel,čssd se snaží středověkou násilnou kulturu narvat mezi kulturně vyspělý národ ,to je násilí na lidech

Antonin Blaha ( 26. října 2018 11:56 )

 Kdo chce kam......😕

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání