Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladý otec (19) udusil svou dcerku (†2 měs.): Oživit ji chtěl elektrickým kabelem!

Autor: msj - 
23. července 2018
22:27

Mladík z Arkansasu v Americe byl obviněn z vraždy poté, co policie našla jeho udušenou dvouměsíční dcerku. Muž chtěl údajně jen svou dcerku utišit, protože plakala. Když si uvědomil, co hrůzného udělal, pokusil se ji přivést zpátky k životu elektrickým kabelem.

Tyler Buchanan (19) měl svou dcerku Paisley zavraždit 12. června. Při prvním výslechu Tyler uvedl, že po probuzení nalezl svou dcerku, když už nedýchala.

Po podrobnějším vyšetřování a výslechu se Tyler přiznal, že svou dvouměsíční dcerku zardousil, když ji chtěl utišit. Když si uvědomil, čeho se dopustil, začal panikařit. Při zoufalém pokusu o oživení si mladý otec uřízl kus prodlužovacího kabelu a snažil se ji resuscitovat.

„Uvědomoval jsem si, že dělám špatnou věc,“ řekl Tyler u výslechu. Vyšetřovatelé tvrdí, že k vraždě došlo kolem druhé hodiny ráno, přičemž otec nezavolal polici dalších sedm hodin. Chtěl se v klidu vyspat.

Až po probuzení jeho přítelkyně dostala policie konečně zprávu. Zaměstnanci nemocnice Van Buren poté prohlásili miminko za mrtvé.

Pokud bude Buchanan prohlášen za vinného, půjde do vězení. Zatím je zadržen ve vazbě v Crawfordu. Sousedka mladého páru uvedla, že byla velmi v šoku, když se dozvěděla o Tylerovo zatčení.

„To děťátko miloval. Často o něm mluvil jako o nadaném dítěti. Občas mi ho i nechal pochovat,“ řekla sousedka Tricia Dewberry pro Daily Mail.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání