Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monokly a škrcení: Z hvězdičky motokrosu (25) se vyklubal domácí násilník

Autor: csk - 
7. října 2018
15:16

Jezdec motokrosu Erick Bretz od patnácti vydělává miliony a myslí si, že mu projde snad všechno. Potom, co brutálně zmlátil svoji dvaadvacetiletou přítelkyni, ale tvrdě narazil...

Vypadali jako dokonalý mladý pár, oba dva z Brazíle, Melissa hvězda sociálních sítí, Erick jezdec motokrosu vydělávající pěkný balík. Dokud však dívka nepřidala na Instagram obyčejnou fotku. Žárlivý mladík notně posilněný alkoholem a prášky se neudržel a stropil hysterickou scénu. Nestalo se to poprvé, ale tentokrát to pořádně přehnal.

Vytýkal jí, že má na fotce moc velký výstřih a chtěl jí sebrat telefon. To si dívka nenechala líbit a udeřila ho pěstí. Mladík jí ránu oplatil několika údery do obličeje. Načež ji tahal po celé místnosti za vlasy a vytrhl přitom pořádný kus její bujné hřívy. Jeho agresivní choutky ale pořád neměly dost, taže dívku na zemi ještě zkopal a přetahl jí přes obličej lahví od vína.

Grentz se podařilo vysmeknout a zabarikádovat se v koupelně, odkud chtěla přivolat policii. Mladík však dveře vykopl a dívka se ocitla v pasti. Naštěstí se jí podařilo uprchnout na recepci budovy, odkud vrátný přivolal strážce zákona a záchranku.

Studentka samozřejmě neváhala a okamžitě se s otřesnou zkušeností svěřila na sociálních sítích, kde její fotky plné šrámů vyvolaly pořádný poprask. Machistický Erick mezitím skončil v poutech. U soudu vyšlo najevo, že k ženám nechová ani špetku respektu a Brazilec pravděpodobně skončí v americké base.

sigmae ( 7. října 2018 23:51 )

můžeš si ho vzít za manžela až ho pustí z basy....

alzbeta59 ( 7. října 2018 19:27 )

no jo ale ona mu dala facku jako prvni

sores ( 7. října 2018 17:33 )

Je to zbraň slabocha který se bojí mužských ale na slabší pohlaví si troufají, stejné jako když by šla žena na malé dítě,také ho přepere. Zmrskat ho do bezvědomí a zavřít ho na 5 let a té ženě dát miliónové bolestné!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání