Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nezvládal její pláč. Krutý otec dcerce (1) zalepil ústa a oči lepidlem!

Nezvládal její pláč. Tatínek dceři (1) zalepil ústa a oči lepidlem!
Nezvládal její pláč. Tatínek dceři (1) zalepil ústa a oči lepidlem!  (Autor: Policie okrsku Odessa/Profimedia.cz)
Autor: msj - 
4. října 2018
11:43

Neskutečné hrůzy si musela vytrpět teprve roční holčička z amerického Texasu. Její otec Johnnie Lee Carter (29) ji údajně zmlátil hlava nehlava jen proto, že plakala. Následně jí dokonce zalepil pusu a oči sekundovým lepidlem. Když do jejich bytu přijeli policisté, našli ještě další dítě, teprve dvouměsíční miminko, zahrabané pod hromadou dek a polštářů.

K incidentu došlo už 16. září, otci z pekla se však podařilo z hotelového apartmánu v texaské Odesse před příjezdem policie utéct. Dlouho na útěku naštěstí nebyl. V pondělí ho policisté dopadli ve zhruba 400 kilometrů vzdáleném El Pasu a nyní čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví dítěti. 

Carter po zatčení skončil ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci. Matka dětí na policii vypověděla, že Carter svou dceru několikrát udeřil pěstí do hlavy a hrudníku a chvílemi ji i škrtil. Když nepřestala plakat, tak jí zalepil pusinku a oči sekundovým lepidlem, které měl po ruce.  

Policisté se k zdravotnímu stavu dětí nechtěli zatím vyjadřovat. Podle vyšetřovatelů Carter však měl problémy s domácím násilím už v minulosti. Skončil kvůli tomu dokonce v kriminálu a jinak tomu nejspíš nebude ani v tomto případě. 

 

jasnovidec01 ( 8. října 2018 09:11 )

n.e.g.r bezmozek ,tomu se říká chlapské jednání fuj

diskutujici ( 4. října 2018 14:23 )

Pepicku, co delas? Papam vterinove lepidlo. Coze? Hmmmhmmhmmmm

egyptanka ( 4. října 2018 13:34 )

Jasná zpráva. Už podle vizáže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání