Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kněz donutil chlapce (9) k orálnímu sexu. Ústa mu pak vypláchl svěcenou vodou

Autor: msj - 
17. srpna 2018
19:11

Nepředstavitelně nechutné a opovrženíhodné. Na povrch vyplavaly informace o šíleném případu sexuálního zneužití dítěte představitelem církve, který se odehrál v Americe. Nejmenovaný kněz měl chlapce (9) donutit k orálnímu sexu a poté mu vypláchnout ústa svěcenou vodou.

V poslední době vyšly najevo po několika desítkách let stovky případů sexuálního zneužívání dětí knězi. Většina z nich je už teď bohužel promlčena a ti, kdo se jich dopustili, se pravděpodobně budou kát až před soudem nejvyšším. Jen dva knězi čelí obviněním za svoje počínání.

Jeden z nich svou vinu dokonce přiznal. Donutil chlapce k orálnímu sexu. Poté mu pusu měl vypláchnout svěcenou vodou. Chlapec se později svěřil matce, která podala stížnost. Tu, jako stovky jiných stížností systematicky "zametl pod koberec" washingtonský arcibiskup a kardinál Donald William Wuerl.

Knězi znásilňovali malé chlapce a děvčata. Muži sloužící bohu těmto zvěrstvům nejen nahlíželi, ale dokonce je tajili,“ stojí v obžalobě nejvyššího soudu.

Až na 17 tisíc lidí v severní Americe nahlásilo, že byli v minulosti sexuálně obtěžováni kněžími. Další případ, o kterém se mluví, je zneužití malé holčičky, kterou přišel kněz navštívit do nemocnice poté, co prodělala odstranění mandlí. Zde se také jednalo o orální sex.

Do kauzy se zapojil i samotný papež František. Ten minulý měsíc zbavil kardinálského titulu osmaosmdesátiletého Theodora McCarricka. Právě kvůli sexuálnímu obtěžování chlapců a jiným aférám z kněžských seminářů.

Jarda3 ( 31. května 2019 08:54 )

A stačilo by takové kněze poslat pracovat, třeba na stavbu, do továrny k pásu . . .

amej ( 16. října 2018 11:35 )

Jednou pedofil, pořád pedofil. A může nosit i kněžský šat. Nic se na tom nemění

strejda777 ( 18. srpna 2018 13:31 )

Mně zaráží, že všichni tito prznitelé nejsou souzeni a zavřeni do krimu, jako ostatní jiní prznitelé. Pravda je, že by asi věznice praskaly ve švech. Měly by se postavit věznice pro tyto církevní zločince.

flora ( 18. srpna 2018 13:15 )

Tak snad všichni ne. Problém je ale také to, že si pleteš pojmy. Je pedofilie a je homosexualita. Jsou to naprosto odlišné věci. Neexistuje pedofilní homosexuál. Mě ale zaráží i to, že ty zneužíváné děti církevními pedofily se neodvrátily od víry a jsou dál věřícími, včetně jejich rodin, kteým se děti svěřily. To je vidět, jaký obrovký vliv na vymývání mozků církev má. Bohužel.

gabreta ( 18. srpna 2018 11:47 )

Olomoucký Graubner by mohl vyprávět hodiny o tom, jak u nás takový zvěrstva zametal a zametá pod koberec !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání