Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

„Bezohledná k*nda“. Ivanku Trump urazila moderátorka, prezident žádá její hlavu

Autor: ČTK, nkov - 
1. června 2018
20:07

Politická komentátorka Samantha Beeová ve svém pořadu v televizi TBS počastovala dceru amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanku vulgární nadávkou odkazující na ženské přirození. „Feckless cunt,“ řekla o Ivance a použila výraz, jakým proslul prezident Miloše Zeman se svým k*nda sem, k*nda tam. Beeová tak učinila ve výzvě, aby Ivanka něco udělala s Trumpovou tvrdou přistěhovaleckou politikou. Moderátorka se následně na twitteru omluvila, podle Trumpa to ale nestačí.

Beeová hovořila o přistěhovalectví a v této souvislosti v případě přistěhovalců bez dokumentů kritizovala praktiku oddělování dětí od rodičů. Následně připomenula, že Ivanka zveřejnila na instagramu fotku se svým dítětem, které objímá. Poté prezidentovu dceru vyzvala, aby něco s otcovými imigračními praktikami udělala. Svůj komentář zakončila urážkou.

„Proč nevyhodí netalentovanou Samanthu Beeovou, která ve svém propadákovém pořadu používá děsivý slovník? Naprosto dvojitý standard,“ napsal na twitteru Trump v očividné narážce na případ komičky Roseanne Barrovové, které televize ABC kvůli rasistické poznámce zrušila její sitcom Roseanne. Barrová bývalou černošskou poradkyni exprezidenta Baracka Obamy nepřímo přirovnala k opici.

Beeová se mezitím Ivance i divákům na twitteru omluvila. „Bylo to nemístné a neomluvitelné. Překročila jsem hranici a hluboce toho lituji,“ napsala.

Video  Jak zvládá Ivanka Trump práci a rodinu?  - youtube.com/Ivanka Trump
Video se připravuje ...

majojo ( 1. června 2018 23:44 )

To bohužel nebyla urážka, ale prostá pravda.

Zobrazit celou diskusi