Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující záběry útoku na BMW: Seděl v něm i pětiletý chlapeček!

Autor: msj - 
13. srpna 2018
20:43

Šokující záběry pochází z anglického Blackburne. Tam se na BMW vrhlo pět mužů s baseballovými pálkami a běsnili, zatímco vevnitř seděl i malý chlapeček, který byl k smrti vyděšený.

Muži rozbili okna a ulomili zrcátka vozu, který projížděl rušnou částí města Blackburne v Anglii. Řidič i jeho pětiletý syn byli při útoku zraněni. Na videu můžete slyšet, jak se kolemjdoucím tají dech, když sledovali běsnění skupinky mužů, které trvalo nejméně 30 sekund.

Řidič se snažil z místa zmizet, ale byl zablokován dopravou rušné silnice. Dokonce se může zdát, že se v jednom momentě povedlo útočníkovi prostrčit pálku okýnkem spolujezdce.

Policie byla na místo přivolána kolem 18:20. Dostali jsme hlášení, že několik mužů se zbraněmi útočí na stříbrné BMW v části města Queen’s Park,“ uvedla podle britského The Sun lancashirská policie. „Řidič a jeho pětiletý syn byli při útoku zraněni.

Ve spojitosti s útokem byl později zadržen devatenáctiletý muž. Policie pracuje na dopadení ostatních.“ Do oblasti bylo podle informací poskytnutých policií přiřazeno více hlídek, aby jejich přítomnost uklidnila veřejnost.

VIDEO: Šokující záběry útoku na BMW. Seděl v něm i pětiletý chlapeček!

sores ( 14. srpna 2018 13:41 )

Angláni si nadělali do vlastního hnízda tím že vítali čmoudy a starosta Londýna je také čmoud. Jen ať dají celé bílé rase ať ukáží co jsou zač, snad se bílé proberou a vyženou je všechny do horké Afriky kam patří!!

diskutujici ( 14. srpna 2018 09:38 )

Mam obcas 100 chuti udelat neco podobneho, co se tady vynorily mraky aut s anglickymi RZ a cigany uvnitr. Objizdeji zastavarny po celem meste, stoji na zakazu zastaveni a cajti je objizdeji.

crush ( 14. srpna 2018 09:11 )

V Anglicku nehorázne stúpla agresia a Mayová by si to miesto neustáleho sa vyhrážaniu Rusku mala uvedomiť a niečo s tým robiť. Anglicko začína byť neatraktívnou krajinou, kde sa už návštevník necíti bezpečne, ako kedysi..., žiaľ!!!

gabreta ( 13. srpna 2018 23:08 )

No co, co, co? Vždyť je to kulturní obohacení Evropy a jejich tradice. Proto taky Václavák protestuje proti xenofobům a fašistům Zemanovi, Babišovi a Okamurovi, aby tomuto obohacování nebránili u nás!!

pidimidi ( 13. srpna 2018 22:47 )

V Německu pro změnu migrant chtěl platit za BMW penězma z monopolů a když mu auto za to nechtěli prodat, tak vzal obří šutr a celý auto v salonu roztřískal. https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/unna/fluechtling-randaliert-ganzen-ort-56654538.bild.html?ut m_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Migrant nemá doklady, už bylo na něj podáno víc jak 20 oznámení, pokaždé ho pustili na svobodu, azyl mu byl zamítnut ale vyhostit ho nemůžou, že nemá doklady. Říká, že je z Ghany, ale nejspíš je údajně z Pobř. slonoviny a schůzka o výměně dokladů s daným státem bude až v prosinci....Hezky se nám osmané zase derou do Evropy...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání