„Ono to není ještě zas tak úplně jisté. Je to spíš v takové teoretické rovině,“ nechtěl původně Michal Blesku nic o těhotenství své nové přítelkyně Báry (34), o němž první informoval web Extra.cz, prozradit.

Za jeho mlžení ovšem může pouze fakt, že by nerad něco zakřiknul. „Není to ještě potvrzené, je to teprve na začátku, nechtěl bych ještě úplně předbíhat,“ přiznal nakonec aktér primácké reality show Štiky. I když je tedy jeho láska zřejmě teprve na počátku těhotenství, on si nemůže pomoct a na potomka už se přece jen těší. „Určitě by to bylo hezké.“

Dvojice sice ještě ani nezná pohlaví miminka, ale neztrácí čas a už má vymyšlená i případná jména. „Pro holčičku Zoe, řecké jméno. Pro kluka Ralph. Přítelkyni se tahle jména líbí a mně se líbí celkem taky,“ odtajnil Štika.

VIDEO: Připomeňte si závěr reality show Štiky: Michal a Monika se do sebe pořádně pustili!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Ten po boku mladší zdravotní sestřičky jenom kvete. Svůj věk si tak nepřipouští a nevadí mu ani to, že už je otcem dvou dospělých dcer – Ornelly Koktové (25) a Charlotte Štikové (22). Díky Ornelle je pak už dokonce dědečkem malého Quentina (5). Někdejší podnikatel, který se živí také jako taxikář, šel ostatně v poslední době do sebe, začal cvičit a výrazně zhubl. Motivací mu byl očividně i jeho nový vztah.

Jenže Michal je zatím stále ženatý s Monikou Štikovou, s níž se ještě letos na 1. máje líbal na Petříně. I když to mezi nimi vypadalo na druhou šanci, opak je pravdou. Rázná blondýna randí se zajíčkem a její muž čeká dítě s jinou. Nasnadě je tak otázka, kdy manželé vše oficiálně uzavřou. Zatímco donedávna se věci nehýbaly, teď to vypadá na posun.

„Každopádně rozvod proběhne po prázdninách, my jsme to ještě s manželkou nestačili. Jak je léto, tak má člověk jiné aktivity,“ dodal pro Blesk.cz Michal s tím, že se teprve uvidí, co bude dál. To, že by mohla přijít na řadu veselka, ale rozhodně nevylučuje.

VIDEO: Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se drsně pohádají v autě

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se nesnesou ani v autě FTV Prima

 

 

Fotogalerie
61 fotografií