Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V letadle močili na zem a ohrožovali děti: Opilci mířili na rozlučku do Prahy

Autor: lm, ČTK - 
6. června 2018
19:01

Okamžiky hrůzy si prožili pasažéři pátečního letu z anglického Bristolu do Prahy, kteří se ocitli na palubě s partičkou notně opilých oslavenců. Neurvalí Britové let pojali jako večírek v nočním klubu a byli značně hrubí k palubnímu personálu, který se je snažil umravnit. Dokonce měli pomočit podlahu v letadle!

O letu hrůzy se anonymně rozpovídal jeden z pasažérů. Podle něj bylo chování skupinky opilců naprosto „ostudné“. „Ještě před vzletem zamířili na toaletu a podařilo se jim pomočit celou podlahu tak, že to vyteklo zpod dveří ven až k místu, kde se skladuje jídlo,“ popsal cestující serveru Wales Online.

Peklo na palubě nastalo poté, co se neurvalé pasažéry snažil palubní personál umravnit. „Když letuška oznámila, že letadlo vzlétne, až se všichni začnou chovat slušně, a že se nebude podávat alkohol, skupinka začala hlasitě nadávat,“ uvedl svědek s tím, že se muži neštítili vykřikovat velmi sprosté nadávky ani před dětmi, a dokonce se mezi sebou rvali.

Letadlo směřující z Bristolu do Prahy se nakonec muselo obrátit a přistálo zpátky v Anglii. Policisté po přistání z letadla vyvedli skupinu lidí a jednoho z nich, 32letého muže, zadrželi kvůli rušení veřejného pořádku.

Nathan Rees z Cardiffu, před jehož svatbou chtěla skupina přátel v pátek do Prahy vyrazit, na Twitteru napsal, že palubní personál „udělal z komára velblouda“, reagoval přehnaně a EasyJet by měl jeho členy včetně vedoucí letušky vyhodit. „Zničili moji rozlučku se svobodou a taky stovku dalších výletů do Prahy. Podnikám právní kroky,“ napsal.

Podle listu Daily Mail se ale Reesovi a jeho přátelům nakonec do Prahy dostat podařilo – i když s jednodenním zpožděním.

sores ( 7. června 2018 11:54 )

Česko se ale bere jako cigánov kde se může všechno, jelikož ví že máme velmi mírné tresty pro p.ra.sata, zločince, řidiče a kdo má prachy tak se vyplatí. Kde tohle jinde najdou????? Nikde v kulturním státě vyspělém. Tak se nedivte.

4552 ( 7. června 2018 11:30 )

Kdejaký ožralec letí do PRAHY udělat bordel.Copak jsme taková stoka?

crush ( 7. června 2018 10:52 )

Angličani sú prasatá!!! Predvádzajú to často aj v našich podnikoch na Slovensku. Nemajú žiadny rešpekt voči inej krajine. Myslím prevážne mladšie ročníky...

hadaja ( 7. června 2018 09:30 )

 Jednou jsem zažila v Itálii hotel,který jak jsem pak zjistila,měl anglickou klientelu.Byla jsem tam s dvěma dětmi jediná mezi nimi,hluční,tlustí,nechutní,žádné chování,hlavně,že měli peníze.Udělala jsem si na ně špatný názor.

PremyslOtakar ( 7. června 2018 07:11 )

 zdechly_prase_havel - jak je možné že taková přezdívka je v pořádku? Co by se dělo mít přezdívku zdechly_prase_zeman?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání