Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masový vrah Charles Manson (83): Umírá na smrtelné posteli

Autor: shp - 
16. listopadu 2017
09:25

Nechvalně proslulý masový vrah Charles Manson (83) podle všeho skončí brzy v pekle, kam patří. Muž odpykávající si doživotní trest za zosnování vražd sedmi lidí, leží v nemocnici na smrtelné posteli. Jeho smrt je prý otázkou několika dní.

Se zprávou o blížící se smrti fanatika přišel americký web Tmz.com. Manson podle něj leží v nemocnici v Bakersfieldu a vypadá nezdravě bledě. „Už to s ním lepší nebude. Je to jenom otázka času,“ prozradil zdroj z nemocnice.

Manson má přitom velmi chatrné zdraví, není to poprvé, co v poslední době skončil v nemocnici. „Není na tom dobře. Jeho zdraví se rozpadá,“ dodal nejmenovaný člověk z nemocnice. Naděje na to, že by se Manson z nemocnice vrátil do vězení, jsou podle něj nulové.

Vrah s vytetovaným hákovým křížem na čele a vůdce sekty nazývané Rodina dostal za zosnování vražd sedmi lidí trest smrti. Ten byl poté změněn na doživotí když v Californii, kde byl souzen, byla poprava zrušena.

Nejslavnější obětí Rodiny se stala těhotná manželka režiséra Romana Polanského (84) Charon Tate (†26). Té před smrtí uřízl kult ňadro a do těhotenského břicha ji vyřezal písmeno X. Následně jí vyřízli plod z těla a pohřbili ji s ním v náručí.

Podívejte se na zpověď matky zavražděné těhotné ženy se Slovenska:

Brnooo ( 17. listopadu 2017 12:09 )

Jde o to, že když se píše článek, tak má být napsán pořádně a ne si většinu vycucat z prstu a vybarvit tak, aby se zvýšil počet prokliků a společnost byla dostatečně zhnusena. Udivuje mě, že je tu tolik čtenářů, kterým nevadí, že vlastně čtou fake news článek, byť postavený na reálných základech. Tím ale veškeré podobnosti končí. Nejsem historik, čerpám z veřejně dostupných zdrojů. Případ tímto nijak nebagatelizuji, bezesporu jde o katastrofu, ale tím spíš není důvod ji přibarvovat, aby vypadala ještě horší.

Brnooo ( 17. listopadu 2017 12:04 )

Nemusí ji média ještě víc démonizovat

makovapanenka ( 17. listopadu 2017 11:53 )

Umira v posteli ... i tak nekteri dobre dopadnou, kdyz zbytecne zavrazdi nevinne lidi.. ta zruda uz zde davno nemela byt, a to se jeste stihl ozenit a mozna i smirit s Bohem... jen doufam, ze se nenamnozil kdyz uz se ozenil....

majojo ( 16. listopadu 2017 17:40 )

Takže o to je ta vražda méně odporná?

majojo ( 16. listopadu 2017 17:37 )

Spravedlnost boží (po americku). Tahle zrůdka zabila víc než desítku lidí (o některých obětech se jistě ani neví). Je opečováván a glorifikován a zesne za plné pozornosti veřejnosti přirozenou smrtí v jarém věku třiaosmdesáti let.Rozpárat mu břicho, hajzlovi a nechat ho, ať si s tím poradí. Vrah, vrah, vrah!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání