Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda matky čtyř dětí: Muslim manželku ubodal, protože ho neposlechla

Autor: ank, lm - 
17. listopadu 2017
09:52

Čtyřnásobná matka zemřela krutou smrtí rukou vlastního manžela. Britka Sinead Wooding (†26) byla nalezena mrtvá v lese u Leedsu. Manžel (27) spolu s kamarádem ji ubodali a zapálili. A to vše jen kvůli tomu, že ho neposlechla a stýkala se dál se svou kamarádkou.

Sinead Wooding si vzala Akšara Aliho při islámském obřadu v únoru 2015. K islámu ale matka čtyř dětí konvertovala ještě před tím, než ho poznala. Jejich manželství nebylo příliš šťastné, protože Ali své ženě zakazoval vídat se s kamarádkou i rodinnými příslušníky. Neuposlechnutí tohoto příkazu bylo nakonec motivem brutální vraždy.

V květnu tohoto roku se pár velmi pohádal na jedné oslavě. O tři dny později byla žena naleze mrtvá v lese u Leedsu. Podle patologů byla několikrát zasažena nožem a udeřena kladivem do hlavy. Manžel ji po vraždě ukrýval dva dny ve sklepě a potom ji za pomoci svého kamaráda převezl do lesa, kde její tělo ještě zapálili.

Ali a jeho kamarád Yasmin Ahmed stanuli nyní před soudem, kde se budou zodpovídat z vraždy. Obžalováni jsou i Aliho matka (45) a bratr (21), kteří jim měli pomáhat zbavit se těla. Všichni čtyři vinu svorně odmítají.

VIDEO: Bratrovražda v Počátkách! Pavel (26) ubodal 17letá dvojčata

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání