Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tati, beru si masového vraha! Dívka se rozhodla vdát za Charlese Mansona

Autor: tp - 
12. července 2014
15:30

Šílený sériový vrah, Charles Manson (79), který byl v sedmdesátých letech odsouzen na smrt, později k doživotí, plánuje svatbu. Chce si ho vzít mladá Star (26), která je případem fascinována od svých 18 let. Její rodina se s tím srovnává jen těžko...

Věřili v její zářnou budoucnost se slušným mladým mužem po boku. Krásná Afton, která si nyní říká Hvězda (Star), se ale zamilovala do stárnoucího sériového vraha a chce si ho vzít.

"Tati, budu si brát Charlieho," řekla dcera svému otci Philovi jednoho dne. Ten nebyl překvapený, její posedlost Mansonem mu byla známa již z dřívejška. Přesto však doufal, že se jednou její láska v sériového vraha vytratí. Nestalo se tak, naopak se ještě prohloubila. Nyní je tomu osm měsíců od oznámení.

"Je jí 26 let, odešla už před sedmi lety a to je dlouhá doba na to srovnat si všechno," říká otec serveru Daily Mail. "Kdybych to mohl utnout v tu dobu, když to začalo, samozřejmě bych to udělal. Ale nešlo to, bylo jí 18 let v dobu, kdy jsme na to přišli," říká Phil. Důvodů odejít ale měla zřejmě hodně. Pocházela z věřící rodiny, kdy ji údajně doma rodiče zamykali za to, že nechodí do kostela.

Její otec však stále doufá, že je to jen taková mladistvá rebélie. Manson je totiž v USA populární a vzhledem k jeho hudební historii na něj stále naráží spoustu jmen ze světa muziky ve svých textech. "Vždycky hleděla pouze na to, co má před sebou, ať už to byla záchrana velryb, nebo cokoli jiného. Ta věc (s Mansonem) přišla ve chvíli, kdy se do něčeho snažila prostě ponořit," říká a pokračuje: "Nyní to beru jako fakt. Prostě s ním chce být a chce s ním trávit čas tak, jak nejlépe umí."

Nicméně na svatbu jistě nepřijdou a doma se jim určitě neukáže také. "Nikdy, nikdy jsme dceři neřekli, že by Charles Manson byl vítán v našem domě. Důvod je jasný. Nikdy nebude doma v tomto domě, nikdy nebude doma v žádném jiném domě. Je v té své krabici a věřím, že tam i chce být." Nakonec říká, že jeho dcera "se nezaměřuje na to, co udělal. Zaměřuje se na to, co (Manson) dělá, právě teď."

Ovšem stále je to jeho dcera a té se nikdy nevzdá. "Nikdy se jí nevzdáme, ať už by udělala cokoli, nikdy nezapřeme, že je to naše dcera," uzavírá.

V 60. letech dal Manson dohromady skupinu lidí, kterou nazval Rodina. Její členové ho fanaticky následovali a pod jeho vedením spáchali několik brutálních vražd. Zabiják byl za to odsouzen nejprve k trestu smrti, ten mu byl později změněn na doživotí.

czrus ( 13. července 2014 14:04 )

Doněcká oblast pod palbou: počet mrtvých stoupá http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_13/Donecka-oblast-pod-palbou-pocet-mrtvych-stoupa-3515/

czrus ( 13. července 2014 13:34 )

V Oděse vyhodili do povětří dvě odbočky Privatbanky http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_13/V-Odese-vyhodili-do-povetri-dve-odbocky-Privatba nky-2021/

abcd.adbc ( 12. července 2014 21:44 )

půjčím ti ho na víkendy

rucnikvolamydlo ( 12. července 2014 21:28 )

Čárli má kukadla, jako studánky... jenom se do nich vychcat

czrus ( 12. července 2014 21:12 )

TO HLE HDIS ZACNU HAZET PO UKRAINSKIM FASISTAM , TAK ASI TESKO VONI VYHRAJI VALKU http://www.youtube.com/watch?v=TwRvKOnLP4c ;-D ;-D

Zobrazit celou diskusi