Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jiří Kajínek se nestihl rozloučit s matkou: Parte dostal po pohřbu!

Video se připravuje ...
Autor: Tomáš Koníček - 
11. listopadu 2017
05:00

Utekl z nejstřeženější věznice, rval se s policisty, 23 let si odseděl v kriminále za dvojnásobnou vraždu. Na první pohled drsňák Jiří Kajínek (56) ale ve vězení ronil i slzy! V seriálu o svém životě přiznal, že to bylo ve chvíli, kdy zjistil, že jeho máma Miluše (†50) měla pohřeb, a on tam nebyl.

Prima v neděli uvede první část pětidílného seriálu Já, Kajínek z dílny producenta Petra Jákla (44). Jde o zpověď muže, který byl odsouzen za dvojnásobnou vraždu a těžké ublížení na zdraví a letos dostal milost prezidenta. Hned v prvním díle vypráví Kajínek o svém asi nejhorším zážitku v base.

„Když v roce 1990 maminka zemřela a tatínek se sestrou poslali parte, tak vězeňská služba mi zadržela poštu, to parte mi nedali. Přitom se tvářili, jako že se nic neděje,“ vypráví Kajínek v dokumentu. O pohřbu se prý dozvěděl až za dva týdny. „Milostivě mi předali parte a řekli mi, že se to zpozdilo, že oni za to nemůžou. Jenom proto, aby člověk nemohl chtít zúčastnit se pohřbu nejbližšího člověka,“ obviňuje Kajínek.

Kajínek se s tím nikdy nesmířil a do breku mu bylo i po téměř třiceti letech při natáčení. „Když jsem byl dále po odsouzení na doživotí ve vězení, tak jsem tam často ležel na posteli a vlastní maminku prosil, aby mi to odpustila,“ líčí jinak drsný muž.

„Říkám, mami, odpusť mi to, že jsem ti nemohl pomoct. Šílený. Ležím ve vězeňský posteli za něco, co jsem neudělal, kvůli nějakým hovadům, a prosím vlastní matku, ať mi promine, že jsem jí nemohl pomoct, protože jsem zavřený,“ souká ze sebe Kajínek. „A to jsou ty emoce, ke kterým jsem se nechtěl dostat vůbec,“ doplní a pohledem s červenýma očima prosí o stopnutí kamery.

Vše o Jiřím Kajínkovi naleznete: ZDE!!!

VIDEO:  Kajínek si zkoušel únikovou hru! Zúročil jsem zkušenosti z Mírova, říká bývalý vězeň

Video  Kajínek si zkoušel únikovou hru! Zúročil jsem zkušenosti z Mírova, říká bývalý vězeň.  - Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

 

Unikátní publikace o nejznámějším českém vězni Jiřím Kajínkovi Unikátní publikace o nejznámějším českém vězni Jiřím Kajínkovi | Blesk

hejpockej ( 14. listopadu 2017 03:08 )

jo, zavist je hrozna vec...

hejpockej ( 14. listopadu 2017 03:06 )

pane Kajinku, drzim Vam palce, jste borec.... a maminka Vam to jiste odpustila, protoze vedela, jak se veci maji...

patyk ( 11. listopadu 2017 22:46 )

Kajínkovi fandím.I kdyby odfláknul ty kur.vy cikánský,dostat doživotí? Něco je špatně a Kajínek není chuj.A už vůbec ne vrah.

patyk ( 11. listopadu 2017 22:43 )

Tak táhni do pi.če a nečti to,chuju. Když mě něco nezajímá-nečtu-,debile.

prycsnima ( 11. listopadu 2017 15:02 )

 Krypl kriminálník je celedbrita.Ďete do P Í Č I .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání