Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kajínek měl nehodu! U Plzně vletěl svým novým mercedesem do fabie

Autor: ljš, rv, zb, kon - 
4. října 2017
15:56

Pořídil si nové auto a hned s ním boural! Omilostněný vrah Jiří Kajínek měl na výjezdu z dálnice u Plzně nehodu, kterou podle policistů zavinil. Na křižovatce nedal přednost projíždějící fabii.

K nehodě došlo ve středu kolem 15. hodiny na výjezdu z dálnice D5 směrem na Domažlice. Kajínek z nehody vyvázl bez zranění, řidič škodovky byl podle prvotních informací zraněn lehce.

Na místo ihned po oznámení dopravní nehody vyjeli policisté. „Řidič, ročník 1961, který řídil vozidlo Mercedes, při výjezdu z dálnice D5 neměl dát přednost řidiči, ročník 1974, ve vozidle Škoda Fabia. Ten jel ve směru od Plzně na Domažlice,“ uvedla policejní mluvčí Hana Kroftová.

Podívejte se, co Kajínek o nehodě řekl:

Video  Omilostněný vrah Kajínek měl bouračku: Co se stalo a jak se k němu chovala policie?  - Tomáš Koníček, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Oba řidiči se také podrobili dechové zkoušce, která prokázala, že alkohol ani jeden z nich před jízdou nepil.

"Nehoda je v šetření. Nikomu se nic nestalo. Jde jenom o plechy. Já jsem v pořádku, ten druhý účastník nehody je taky v pořádku. Takový návrat do Plzně jsem si neptedstavoval. Je to nepříjemné, mrzí mě to. Mrzí mě, že ten druhý člověk s tím měl problém, ale jsem šťastný, že je v pořádku... Taková věc se stane. Je to smutný. Auto jsem dál opravit," řekl Blesku Kajínek.

"Plzeňská policie se ke mně dnes chovala skvěle. Mrzí mě, že takhle se nechovala před čtvrt stoletím. Bylo by to všechno jinak. Bylo by to všechno dobrý," dodal.

Kajínek si luxusní bourák, který stojí kolem dvou milionů korun, pořídil na konci srpna a byl na něj náležitě hrdý. „Je to éčko, ročník 2017. Než mě tehdy zavřeli, tak jsem měl poslední typ éčka. No a teď mám zase poslední typ,“ chlubil se. Teď bude svého miláčka ale muset na nějaký čas odstavit do servisu. Levé zadní dveře má silně promáčklé.


mirkazam ( 5. října 2017 07:55 )

zkratík....A navíc pan sexuolog má na triku dvě mrtvoly,a teď se to snaží obrátit na ty poškozené...docela dobrý,že ?? A proč by měl jít Kájínek zpátky do krimu ?? No protože si dovolil koupit luxusní auto,a to se tady těm pisálkům kteří proti němu píšou náramně hodí do krámu...to,kdyby jel třeba s traktorem,tak to by bylo jiné,že ??...Jo,lidská závist je sviňa věc... Sakra,už si odkroutil 25 let,tak mu dejte pokoj...

majojo ( 5. října 2017 00:20 )

On jim totiž zvyšuje sledovanost - a dokud táhne a vydělává penízky, je jejich mazlíček a budou ho drbat za ouškama.

crab ( 4. října 2017 23:00 )

Tolik zasti a zla jako je ve vasich nekterych prispevcich mohou napsat opravdu jen zatrpklici a zvistivci. Radite se do role soudcu, jste k politovani. Nehoda se muze stat kazdemu i vam.

reenata ( 4. října 2017 22:51 )

reenata ( 4. října 2017 22:49 )

pan Kájínek by se té Plzni měl vážně vyhýbat ,ta je mu souzená snad !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání