Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Případ Nečesaný: Svědkyně měla sex s vyšetřovatelem, teď je ve vazbě!

Autor: ljš - 
7. listopadu 2017
13:20

Má přinést klíčovou výpověď v případu Lukáše Nečesaného (25), milenka hlavního vyšetřovatele Jana T. (22) ve středu ale nepřijde ke královéhradeckému soudu jako běžný svědek. Podle informací Blesku ji přivede eskorta z vazby!

Jana T. do kauzy Lukáše Nečesaného vstoupila loni čestným prohlášením, ve kterém tvrdila, že měla milenecký poměr s hlavním vyšetřovatelem případu Milanem Juštou, který poslal za mříže i jejího manžela. Policista se jí měl údajně v intimních chvílích svěřit, že proti Nečesanému zmanipuloval důkazy.

Elitní kriminalista nakonec sex se svědkyní pod tíhou důkazů přiznal, že by však obvinění na Nečesaného „ušil“, popírá. Podle něj dostala jeho bývalá milenka za svou výpověď zaplaceno.

K věci se Jana T. měla vyjádřit už v září, k soudu ale tehdy nedorazila. Nyní se jednání zřejmě nevyhne. „Byla na ni uvalena vazba, sedí v Hradci Králové,“ řekl Blesku zdroj. Její zatčení podle něj s kauzou Lukáše Nečesaného přímo nesouvisí, kvůli čemu se však mladá žena ocitla za mřížemi, sdělit nemohl. „Rozhodně je teď ale ve složité situaci,“ dodal.

Soud bude její svědectví srovnávat s dvěma výpověďmi, které podala při výslechu na Generální inspekci bezpečnostních sborů. Tam podrobně popsala detaily svého intimního poměru s Milanem Juštou včetně pikantních detailů a také uvedla informace, které od něj měla o kauze Nečesaného dostat. Opakovaně odmítla, že by za jejím svědectvím byla finanční motivace nebo něčí nátlak.

Video  Klíma vrací úder; kadeřnici z případu Nečesaný traumatizoval vyšetřovatel Jušta! Video jako důkaz  - FTV
Video se připravuje ...

 

pomoooc-hori ( 7. listopadu 2017 17:43 )

Přesně, bejku!

doktormediciny ( 7. listopadu 2017 17:41 )

Hm no..Pokud by si prakticky lekar sexualne prilepúsoval s pacietkou, nedosahuje to skutkove podstat trestneho cinu..Alespon myslim.. Moralni to zrejme neni

doktormediciny ( 7. listopadu 2017 17:38 )

Tak to ctu..... Ve vetsich mestech si vydelaji holicky tak stovku az dve za hodinu..Ta myslenka s tim synem je zajimava.. Duchod si zrejme kvuli synovi nechava posilat do prace... Ja teda tem soudcum nezavidim

nika70 ( 7. listopadu 2017 17:36 )

Taky se mi zdá, že kryje syna...

doktormediciny ( 7. listopadu 2017 17:24 )

Vazeni disjkutujici..... Kdo z vas se domniva, ze svedectvi te zenske ma nejakou cenu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání