Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Klíčový svědek v případu zmizelé Maddie: Policie hledá Východoevropanku

Autor: bop - 
9. října 2017
05:20

Pozornost k deset let se táhnoucímu případu zmizelé Maddie McCann nedávno přinesly nové stopy ve vyšetřování. Detektivové tehdy pouze oznámili, že pátrají po velmi důležité osobě. Teď vyšlo najevo, že má jít o ženu východoevropského původu, která má být klíčovým svědkem. 

Člověk, po kterém teď intenzivně pátrá Scotland Yard kvůli případu Madeleine McCann, má být žena, která v určité době pobývala v Portugalsku, odkud Maddie zmizela. Původem má být však odněkud z východní Evropy, pravděpodobně jde o Ukrajinku. 

„Mohla vidět nebo slyšet něco, co se jí nezdá podstatné, nám to ale může velmi pomoci. Pokud se pozná, měla by kontaktovat policii. Nemá se čeho bát. Jde jen o to, zodpovědět pár otázek,“ sdělil zdroj od policie britskému deníku The Sun.

Podle policie je stále možné, že byla Maddie unesena během nepovedeného vloupání. Madeleine McCann zmizela v květnu 2007 během dovolené v Portugalsku, na které byla se svými rodiči. Byly jí tehdy tři roky. 

VIDEO: Maddie se ztratila v roce 2007 v Portugalsku.

abaron ( 10. října 2017 07:20 )

ale na tom obrázku z Fbi vyzerá ako kostolníčka a pekne upravená

abaron ( 9. října 2017 10:57 )

ukrajinka bude ofajčievať ako jej to bude vyhovovať a hlavne má dobre spočítané koľko z toho dokáže vyťažiť ... pekný oriešok

Monikay ( 9. října 2017 10:00 )

To hledají brzo...

fromoutofnowhere ( 9. října 2017 07:56 )

uz ju raz vypocuvali, to akoze nemaju na nu kontakt? mozno ide o teatr

bursik ( 9. října 2017 05:39 )

tupani a egoiste zamestnavaji spoustu lidi.Proc se chteji bavit v cizim prostredi daleko od 3 deti ?! A stejne tak socky tahaji deti po svych dovolenych Domonikana , Egypt a to miminka do dvou let jen proto ze DITE je zadarmo.Dal to nema cenu ani rozebirat Deti nemaji svuj Rhythmus jsou pretazene a krici 24 hodin ,matky blbeny naprosto klidne mobiluji a ostatni lide v hotelech letadlech obchodech s hadrami trpi !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání