Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babička Míši Muzikářové prozradila: Někdo si nechal zaplatit!

Autor: aba - 
15. září 2017
20:36

V pátek se uskutečnila dlouho očekávaná tisková konference, na které policisté promluvili o případu ztracené Míši Muzikářové. Kriminalisté jsou přesvědčeni, že je dívka mrtvá a případ odloží. Co na to Míšina rodina?

Na tiskové konferenci vyšetřovatelé potvrdili, že je Míša nejspíše po smrti a že jediným z podezřelých je Otakar S., přítel její matky, který spáchal sebevraždu. Zároveň potvrdili informace serveru irozhlas.cz, že v jeho autě našli dívčiny školní pomůcky. „Pan S. spáchal sebevraždu a nám se do té doby nepodařilo získat dostatek důkazů, abychom ho obvinili,“ uvedli kriminalisté. Na otázku, zda by v současné době už byla situace jiná, odmítli policisté odpovědět. „Nechceme se pouštět do spekulací,“ uvedli.

Podle předpisů ale nemohou jinak a jsou nuceni případ odložit. „Důvodem je, že se nám nepodařilo zjistit skutečnosti, které by nás opravňovaly zahájit trestní stíhání. Neznamená to, že již na případu nikdo nepracuje. Lhůty dané trestním řádem nás ale nutí k tomu, abychom to tímto usnesením ukončili,“ vysvětlil náměstek krajského policejního ředitele Zbyněk Dvořák.

Matka Míši nebyla k zastižení, dívčina babička ale stále neztrácí naději. „Jsem přesvědčená, že se najde,“ řekla pro TV Prima. Rozlícená je i ze zveřejněných informací. „Je to pro mě těžké, navíc se zveřejnilo něco, co na veřejnost nepatřilo. Prostě někdo si nechal za to zaplatit.“

Policie teď bude prověřovat dvě nové stopy. „Pátrání soustavně probíhá. V tuto chvíli máme od veřejnosti dva nové poznatky, které byly konkrétního charakteru a na kterých se intenzivně pracuje,“ řekl během tiskové konference šéf vyšetřovatelů Martin Charvát.



villon ( 15. září 2017 20:54 )

 Bábrle je divná od začátku. Určo něco tají. Teď jde o to, co.

Monikay ( 15. září 2017 20:50 )

Babička mluví už z cesty. Nebo ví víc než říká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání