Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevlastní sourozenci z pekla: Zneužívali a týrali děti

Autor: ibg - 
18. srpna 2017
22:45

Emily Thomson (18) byla zamilovaná se svým nevlastním bratrem Mattem Davidem Thatcherem (26) do dětí. Fotografovali je a jejich fotky rozesílali dál.

Oba sourozenci byli zatčeni za sexuální zneužívání dětí. Matt a Emily se ve svých sexuálních praktikách zaměřovali na mladší 16 let. Útoky na dětech si plánovali, posílali si záznamy o zneužívání a i si plánovali další praktiky zneužívání, uvedl Wales Online. O brutalitě zneužívání vypovídá i fakt, že děti popadaly stěží dech během mučení.

V celém případu je obviněná i Mandy Wright (28), podle policie věděla o zneužívání a nenahlásila to. Podle lékařských zpráv se na dětech provádělo sexuální zneužívání. Dopadení páru se podařilo díky konverzaci na Facebooku, kde si Emily dopisovala se čtrnáctiletým chlapcem za účelem seznámení. Její prokurátor se toto tvrzení snažil vyvrátit: „Jednalo se o přátelskou, nikoliv sexuální schůzku.“

Soud Matta odsoudil na 26 let a Emily na 12 let. Muž byl obviněn z 15 trestných činů, včetně znásilnění dítěte. Emily byla obviněna z 16 trestných činů, mimo jiné i ze sexuálního napadení a podněcování dítěte k sexuální aktivitě. Co se týče Mandy, byla za napomáhání odsouzena k trestu sedmi let.

VIDEO: Chůvy strčily miminko do ledničky

gabreta ( 19. srpna 2017 05:42 )

Ti jsou určitě z Addams Family !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání