Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Michaela (†24) rozeslala zoufalé SMS a oběsila se ve vchodu paneláku

Autor: shp - 
14. srpna 2017
10:04

Tohle ráno bylo horší než tragické. Na Pribišové ulici v bratislavské městské části Karlova Ves našli včera šokovaní obyvatelé jednoho z paneláků mrtvou mladičkou Michaelu U. (†24). Její tělo objevili ve vchodu a podle prvních zjištění si na život sáhla sama. Důvodem měla být nešťastná láska.

Mladé a krásné děvče pocházelo z Vranova nad Topľou, v hlavním slovenském městě žila v podnájmu. Na schránce ani zvonku neměla ani svoje jméno. „Šlo o problémy ve vztahu, těsně před smrtí údajně poslala nějaké esemesky a v nich měla všechno vysvětlit,“ řekla se smutkem TV Joj známá tragicky zesnulé dívčiny.

Obyvatelé bytovky jsou z tragédie vyděšení. „Jsme zděšení, osobně jsme ji neznali, ale bylo to příjemné děvče, vždy milé a přátelské,“ prozradila sousedka z domu. Michaelu našli její sousedé ráno, těsně po 6. hodině. Svůj život se rozhodla ukončit oběšením na klice u vchodové brány. Na místo vyjeli hned záchranáři, ale bylo už pozdě.

Člověk plánující sebevraždu se ocitá v situaci, která je pro něho ve stavu beznaděje neřešitelná. Jediné východisko vidí ve vlastní smrti. Ke krizovým situacím patří partnerské konflikty, rozchody, pocity samoty, ztráta práce,“ řekla pro Zdravie.sk psycholožka Zuzana Ondrejková.

VIDEO: Loni otřásla Slovenskem sebevražda Katky
Video  Dvacetiletá Katka spáchala sebevraždu skokem ze střechy paneláku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

moiaza ( 14. srpna 2017 11:52 )

No právě. Dobře se oběsit, vyloučí možnost špatně se vdát, nebo oženit. Tak Michaela má jistotu, že se špatně nevdá. Drsné, ale pravdivé. Pro takovou kravinu si brát život, nechápu. Vždyť na světě je tolik chlapů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání