Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (18) zabila sestru (†14) v živém přenosu: Rodiče promluvili

Autor: lm - 
25. července 2017
16:23

Opilá usedla za volant a zabila svou mladší sestřičku (†14). Američanka Obdulia Sanchez (18) navíc celou děsivou nehodu vysílala živě na Instagramu. Zdrcení rodiče dívek nyní promluvili.

Obdulia (18) a Jacqueline (†14) z kalifornského města Stockon havarovaly v pátek večer místního času asi 120 kilometrů od domova. Za volantem seděla starší sestra, která svou zběsilou jízdu vysílala živě na Instagramu. Předvádění ale skončilo tragicky, Obdulia sjela ze silnice, narazila do plotu a její vůz se několikrát otočil, než se zastavil v poli.

Podle policie Jacqueline nebyla připoutaná a při nehodě vylítla zadním oknem ven. Dívka utrpěla zranění na hlavě neslučitelná se životem. V autě seděla ještě 14letá Manuela Seja, která rovněž nebyla připoutaná. Ta utrpěla při bouračce vážné zranění nohy. Obdulia ale z nepochopitelných důvodů vysílala živý přenos dál. „Zabila jsem svoji sestru, ale je mi to jedno. Půjdu do vězení, ale je mi to jedno. Promiň, zlato,“ řvala řidička na videu.

Obdulia po nehodě skončila ve vazbě a nejspíš půjde na hodně dlouhou dobu do kriminálu, zdrcení rodiče tak přišli v jednu chvíli hned o dvě dcery. „Myslím, že si neuvědomuje, co se stalo. Ale myslím, že ví, že udělala něco špatného. Protože ona ví, že to tak cítím. Cítí se špatně, ale zabila svou vlastní sestru,“ prozradil otec Nicandro s tím, že nehoda jim zničila život. Rodiče rovněž prozradili, že Obdulia loni ukončila střední školu a v posledních dvou letech byla v péči sociálky.

sores ( 26. července 2017 11:02 )

Rodiče jsou na vině! proč dovolí 18letému dítěti co nemá zkušenosti jezdit autem?????

Monikay ( 26. července 2017 10:06 )

To není Obdulia ale Obludia

6010 ( 25. července 2017 22:04 )

To je ale kráááááva nebeská.Když tak již měla zabít sebe,když je tak blbá.To se teď roztrhl pytel s takovými nánami.

buban ( 25. července 2017 21:59 )

Ani jsem to radši nečetla. Co taky ty dvě opice mohly k celé události říct. Snad je těší aspoň selfíčka a zájem internetových fanatiků.Idioti všichni dohromady.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání