Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jirka se podíval smrti do očí: V protisměru se na něj vyřítil kamion! Řidič od nehody ujel

Autor: lm - 
23. července 2017
06:33

Obrovské štěstí měl kamioňák Jiří Taborský, na kterého se při jízdě po nymburském obchvatu vyřítil kamion v protisměru. Jiří naštěstí zachoval chladnou hlavu a jen tak tak se mu vyhnul. Od tragické nehody řidiče dělily jen sekundy.

Celý incident zachytila kamera v kabině Jiřího kamionu, ten pak celý záznam uveřejnil na internetu a poskytl ho i FTV Prima. Ze záběrů tuhne krev v žilách. Jiří jel po nymburském obchvatu, když se proti němu zničehonic vyřítil rozjetý kamion, který patrně předjížděl v zatáčce přes plnou čáru.

Z nepochopitelných důvodů se kamion proti mě, cisterna nějaké berounské firmy, dostal do protisměru, popsal televizi hrůzný zážitek Jiří, který naštěstí zachoval chladnou hlavu a uhnul do protisměru, aby se druhému kamionu vyhnul. Druhý řidič ho v plné rychlosti objel stranou u krajnice a odřel mu návěs. Navíc od nehody ujel.

Jen velkým štěstím se nikomu nic nestalo, Jiřímu ale na návěsu vznikla značná škoda, kterou odhadl na zhruba 50 tisíc korun. Druhý kamion je patrně zničený podstatně více, i tak se ale podařilo jeho řidiči zmizet. Případem se tak nyní zabývá policie, která po nezodpovědném řidiči pátrá.

deep_ass_flsting ( 23. července 2017 13:16 )

 Policajti, dělejte něco s těma zmr.dama kamioňáckýma, nebo to po nocích začneme na parkovištích řešit sami!

kryssa ( 23. července 2017 11:57 )

A nebyl jsi to náhodou ty, že máš taky takový debilní názory. Takovej "umělec" by si už za volant sednout neměl. O trestu ani nemluvím. A to že nezastavil, ubožák.

Mike00000 ( 23. července 2017 10:10 )

 Byl ozralej,tak se bal zastavit.Ted uz mu to nikdo neprokaze.

jambo0001 ( 23. července 2017 09:59 )

každej tady mele keci o morálce ale nikdo neřeší proč k tomu došlo..jistě k tomu byl nějaký důvod...třeba jel s pulkou cisterny,.cisterna stara tak skoro bez vlnolamu..a v zatačce ho to vyneslo..kdyby držel stopu tak to jistě převratil...a ten druhej ohon s plachtou co mu víc neuhnul at neknučí,že má označkovanýho veterána....celé je to o rychlosti..

jambo0001 ( 23. července 2017 09:40 )

černý brejle a mercedes-vražedná kombinace..se ty bandasce nedivím,že to sekl po anglicku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání