Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Už jsem jí měl dost! Mladík v Dobřichovicích podřízl krk vlastní matce

Autor: dce, ljš - 
30. června 2017
20:03

Ubodal a podřízl vlastní matku a pak na sebe zavolal policii. Policisté v Dobřichovicích vyšetřují násilnou smrt asi 50leté ženy, z místa odvedli jejího syna (18). 

„K události došlo v Dobřichovicích v rodinném domku. 18letý syn zřejmě způsobil bodná poranění své matce, která na místě svým zraněním podlehla,“ řekl Truxa. Policie případ vyšetřuje jako vraždu, podezřelý je zadržen. Na tísňovou linku údajně zavolal sám.

Syn zavražděné ženy jí měl podle našich informací po hádce nožem podříznout krk, žena vykrvácela. „Obvinění mu zatím sděleno nebylo, budou následovat výslechy,“ doplnil Truxa.

Sousedé sice rodinu označili jako bezproblémovou, uvnitř domu zřejmě ale ke konfliktům docházelo. Podle televize Nova měl mladík po vraždě říct, že už měl své matky dost.

tajna1509 ( 1. července 2017 00:26 )

vzdyt mu dala zivot boze muj ucila ho mluvit chodit COPAK V DNESNI DOBE NENI NIC TREBA RESPEKT ALE MYSLIM ZE TO NENI DOBOU JE TO TIM ZE NECHAPEME DEMOKRACII - DETI PO POHLAVKU VYHROZUJI SOCIALKOU - MOJE DETI JSEM MYDLILA ZA KAZDOU ZHOVADILOST A FUNGUJI I JEJICH DETI DIKY ZA TO

dietr ( 30. června 2017 16:24 )

Na co čekal, až mu bude osumnáct? Je to vůl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání