Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

V Praze se pobodali kamarádi: Dan zemřel, jeho dvojče Marek bojuje o život! Karel (25) má na krku trojnásobnou vraždu

Autor: vet, dce - 
10. března 2017
19:29

Z vraždy a pokusu o další dvě v pražských Horních Počernicích je podezřelý údajně dobrý kamarád (25) obětí. Mrtvý a zraněný, kteří skončili v nemocnici, byli navíc dvojčaty. Kamarádka dvou obětí Blesku popsala, jak se celá událost seběhla.

Potyčka, k níž došlo ve středu kolem půl deváté večer ve Vysokovské ulici, nebyla náhodná rvačka. Podle informací Blesku byli všichni zúčastnění přátelé.

„Znali se od dětství. Chodili spolu do školky i do školy. Jak se říká, nerozluční kamarádi,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. Všichni podle něj pocházejí ze slušných rodin. Problém ale byl v jejich společné zálibě v drogách.

Zadržený Karel Š. (25) podle prvotní informace upadl při zatýkání do bezvědomí. „Tak úplně to nebylo. Byl úplně zfetovaný a upadl do deliria, proto ho také odvezli na psychiatrii. Není ale psychiatrickým pacientem,“ objasnil zdroj. Včera aktéry a svědky konfliktu vyslýchali kriminalisté.

Zraněním po brutálním útoku podlehl jeden z dvojčat – Dan, jeho bratr Marek nyní bojuje o život v nemocnici. Podle jejich kamarádky se celý útok odehrál kvůli dluhu za drogy. Marek s Danem byli na návštěvě u kamaráda – třetí oběti – když se tam objevil i Karel Š., kterému měla třetí oběť dlužit peníze za drogy.

Karel Š. na mladíka před domem údajně zaútočil a pobodal ho. Mladík si ještě zvládl zavolat na pomoc Dana s Markem, které měl ovšem Karel Š. také pobodat.

Karla Š. policie krátce po útoku zadržela. „Dopustil se vraždy, v jednom případě dokonané, a ve dvou případech pokusu o vraždu,“ upřesnil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Video  Pachatel pobodal dva lidi a ujel.  - David Malík
Video se připravuje ...

Pink ( 11. března 2017 21:33 )

Havlova generace.

krtekzhor ( 11. března 2017 12:59 )

jen více takových dobrých zpráv-at se ty zasra-né smažky pobijou a zabijou navzájem.žádná škoda pro náš stát

erikcom ( 11. března 2017 12:34 )

kolik ti bylo 6 let?? SNB delali pravidelny zatahy na varny pervitinu

ellenic ( 11. března 2017 10:53 )

Obecně feťáci za.sraní. Údajně tito jsou prý z dobrých rodin . Těch dvojčat je mi však líto, ale zase platí staré známé, každý strůjcem svého štěstí. Vrahovi doživotí, de.bilovi.

moiaza ( 11. března 2017 10:24 )

arne127, pravda je, že za komunistů se o drogách téměř nic nepsalo. Ovšem pravdou je také to, že za komunistů málokdo věděl, že drogy existuji. Drogy byly předvším výsadou pražského obyvatelstva a na vesnicích mělo s drogami zkušenost jen mizivé procento obyvatel.Jako důchodce už něco pamatuji. My, jako děti, jsme drogy vůbec neznali. Měli jsme daleko jiné zájmy a rodiče se o nás starali mnohem více. Dnes se dají drogy sehnat snadněji, než čerstvý chléb. Na děti nemají rodiče vůbec čas a ani je nazajímá, co jejich dítě dělá ve volném čase. Hlavně když neotravuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání