Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou matku (†43) našli po 15 letech mrtvou! Policie případ šetří jako vraždu

Autor: els - 
9. dubna 2017
16:33

V neděli byly ve Skotsku nalezeny lidské ostatky. Policie potvrdila, že šlo o Louise Tiffney, která zmizela v březnu roku 2002. Policie otevřela vyšetřování její vraždy.

Otřesný nález učinili cyklisté, kteří se vydali po cestě okolo Gosford House ve Skotsku. Objevili totiž lidské ostatky. Od té doby se jimi zabývá tým vědců. Až teprve v pátek došlo k průlomu.

Ukázalo se, že ostatky patří Louise Tiffney, která se ztratila před patnácti lety. Tehdy byl z jejího zmizení obviněn její syn Sean Flynn, ale v roce 2005 byl soudem v Perthu očištěn, protože nebyly nalezeny jasné důkazy, které by ho usvědčily.

Policie rovněž v této fázi vyšetřování neuvažuje o výslechu Louisina syna. „Momentálně nemáme žádný důvod mluvit se Seanem Flynnem. V tomto bodě vyšetřování pro nás není podezřelý,“ komentuje vyšetřování inspektor Keith Hardie.

„Teď, když jsme identifikovali ostatky, jsme znova v myšlenkách s Louisinou rodinou, která musela na tuto informaci čekat celých 15 let,“ popsal nález ostatků Hardie.

„Myslím, že po patnácti letech je to pro Louisinu rodinu spíše dobrá zpráva než špatná. Tohle totiž pro ně může vést k uzavření celé věci,“ dodal Hadrie.

„I nadále jim budeme poskytovat veškerou pomoc a podporu, kterou by mohli potřebovat v těchto těžkých časech,“ doplnil inspektor. Ostatky byly nalezeny po dlouhých 15 letech, a to ještě pouhou náhodou, protože toto místo nebylo během vyšetřování Louisina zmizení prohledáno.

„Přiléhající oblast byla prohledávána během původního vyšetřování, ale místo, kde byla nalezena, nebylo nikdy prohledáno,“ sdělil inspektor Hardie. „Případ je otevřen jako vyšetřování vraždy a my se k chováme jako při jakémkoli jiném vyšetřování vraždy,“ uzavřel Hardie.

Podívejte se na otřesné video, jak schizofrenik vraždil pacientky v ústavu:

Video  Schizofrenik v Číně vraždil pacienty: Ubodal je hůlkami na nudle.  - Shanghaidaily.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání