Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Senior (61) zlikvidoval soka v lásce: V lese u Rotavy ho ubodal k smrti

Autor: mor - 
4. dubna 2017
12:57

Za vším hledej ženu. Bohužel toto rčení platí i v případě motivu chladnokrevné vraždy, která se o víkendu udála v lesích v Rotavě na Sokolovsku. Senior (61) tu ubodal svého soka v lásce. V úterý ho soud poslal do vazby. 

Mrtvé tělo našel v lese v sobotu rodinný příslušník muže (†60). „Muž měl v těle několik bodných ran a případem se začali okamžitě zabývat krajští kriminalisté. Během několika hodin se podařilo zjistit podezřelého. Ten se kriminalistům k činu doznal,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Strážcům zákona se podařilo rychle vypátrat i vražednou zbraň. Psovod našel zakrvácený nůž nedaleko od místa činu. Vrah tak skončil v klepetech. Jak v úterý po půlhodinovém jednání rozhodl sokolovský soud, senior bude čekat na verdikt ve vazbě. Na chodbě justice se ale dušoval, že ho čin mrzí.

Navíc působil dojmem, že vůbec nechápe důvod, proč v soudní budově vlastně je. „Já bych klidně mohl být doma, vždyť komu bych co udělal,“ říkal vrah na chodbě. V případě odsouzení mu hrozí až 20 let za mřížemi. 

bobou ( 4. dubna 2017 13:34 )

Magor, zabil magora, když se hádali o magorku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání