Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí matka opustila holčičku (4)! Nechala ji na letišti a odjela

Autor: haj - 
18. června 2017
20:44

Nezodpovědná matka požádala dvojici lidí na letišti v Atlantě, zda by jí nepohlídali malou dceru, než si nakoupí. Jenže z vteřinky se stalo pár hodin a po ženě se doslova slehla zem. Později se ukázalo, že si pronajala auto a opustila v něm město.

Miranda Hakimi Harvey (29) odjela v pátek ráno z města Odenton v americkém Marylandu spolu se svou dcerkou (4) do Atlanty v Georgii, tedy zhruba 1 100 kilometrů. Kolem druhé hodiny odpoledne dorazila na místní mezinárodní letiště Hartsfield-Jackson a po chvíli poprosila jeden cizí pár, jestli by nemohl dohlédnout na dceru. Ona si prý potřebuje pro něco odskočit do obchodu.

Harvey se pak už ale nikdy nevrátila a klidně tak opustila své dítě. Ve čtvrt na osm tak dvojice, která malou hlídala, zavolala na policii. Ta po ženě vyhlásila pátrání. Ukázalo se, že si na letišti pronajala bílý Nissan Versa z roku 2016 s floridskou poznávací značkou a odjela pryč z města. Není jasné, zda stále řídí tento vůz, nebo už si stihla pořídit jiný.

Policie zatím nezná její cíl, motivy ani proč vůbec byla v Atlantě. Podle jejího chování ale usuzují, že dceru opustila zcela záměrně. „Fakt, že to dítě bylo po celou dobu zanecháno na letišti, nehlídané, je znepokojující,“ uvedl podle Daily mail policejní seržant Warren Pickard a dodal: „Kdo by nechal čtyřleté dítě s cizími lidmi? I kdyby jen šel do obchodu, rozumná bytost by tohle neudělala.“ Vyděšená holčička zatím zůstává na policejní stanici, dokud se nepodaří kontaktovat její příbuzné v Marylandu.

VIDEO: Chlapec byl hozen ze železničního mostu do vody.

Video  Chlapec byl hozen ze železničního mostu do vody.  - Facebook
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání