Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestra Jiřího Kajínka: V telefonu jsem bratra vůbec nepoznala

Autor: jp - 
25. května 2017
21:01

Po dlouhých 23 letech uslyšela hlas Jiřího Kajínka v telefonu jeho sestra Miluše Kajínková. Od té doby, co jí z mobilu své přítelkyně zavolal a řekl jí, že užívá svobody, je plná pocitu štěstí. To teď přeje i jemu.

„Jiří mi zavolal, když byl zrovna na Staroměstském náměstí v Praze. Akorát jsme si řekli, že se stal zázrak, že je dobře, že to takhle dopadlo. Já teď budu čekat, až mu vyjde čas a přijede se za mnou podívat,“ popsala svůj první rozhovor s omilostněným bráchou Miluše Kajínková, která žije na chatě v Kraskově nedaleko Prachovic, kde oba sourozenci prožili svoje dětství.

„V tom telefonu jsem ho ale nejdřív vůbec nepoznala, i když jsem za ním jezdila do věznice a tam ho slyšela. V tom telefonu to bylo ale jiné,“ řekla Kajínková. O svých dalších plánech Kajínek své sestře prý neřekl. Zatím se ani nedozvěděla, kdy ji navštíví.

„Já jsem ale chtěla, abychom se hlavně pozdravili. To mi zatím stačí. Teď by bylo fajn obnovit ten proces, protože to je průšvih. Moc bych mu přála, ať se má dobře, ať si to užívá,“ uzavřela sestra propuštěného muže.

Video  Fanoušci oblehli Kajínka: Objetí, selfíčka a pak ho odvezla reportérka  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek vyšel ven jen v tílku: Věci jsem rozdal vězňům, koupím si mobil  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek je venku: Nepiju, nekouřím, nefetuju. Ale mám chuť na pečenou husu  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání