Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zdrcený manžel a otec žen, které zemřely v sauně: Obřad nechystám...

Autor: Tomáš Koníček, Ivan D. Hladík - 
20. dubna 2017
05:00

Zhroutil se mu svět. Ladislav I. (69) z Mladé Boleslavi přišel v jednom dni o manželku Marii (†65) i dceru Petru P. (†45). Obě zemřely v sobotu při saunování u přátel. Zdrcený muž by měl nyní připravit poslední rozloučení.

Blesk mluvil s naprosto zlomeným manželem Marie. „Jsem tak zdrcený, že nejsem schopen prostě cokoliv říct. Je to taková tragédie…“ řekl muž a poté se rozplakal. Vůbec si nedovede vysvětlit, co se v sauně stalo. Jeho manželka a dcera jely během velikonočních svátků do chatové oblasti v Úlibicích na Jičínsku.

Obě zašly také k sousedům, kamarádům Jaroslavě a Ivanovi C. A pak si odskočily odpočinout do jejich podomácku dělané sauny na zahradě. Už se ale nevrátily. Ulomila se klika u dveří a ony se nedostaly z vařícího pekla ven. Podle oslovených doktorů zemřely zřejmě na selhání krevního oběhu.

Přesnou příčinu určí až soudní pitva. „Pro celou naši rodinu je to něco strašného,“ plakal Ladislav. „Nezlobte se, musím jet k doktorovi,“ trápil se muž, kterého teď čeká neuvěřitelně těžký úkol. Musí pochovat manželku i dceru. „Ale žádný obřad nechystáme. Je to opravdu těžké,“ řekl Ladislav. Rodina ani nevyvěsila v místě bydliště parte, kde by smrt svých členů oznámila známým.

Uvězněné v sauně, kde se ulomila klika: Co ženy prožívaly těsně před smrtí?

Video  Uvězněné v sauně, kde se ulomila klika : Co ženy prožívaly těsně před smrtí?  - TV Prima
Video se připravuje ...

Smrt v sauně: Kdy může relax skončit tragédií?!

Video  Smrt v sauně: Kdy může relax skončit tragédií?! 
Video se připravuje ...

skaara ( 26. dubna 2017 13:30 )

Já tak nemám sauny ráda, jako děti nás tam cpali hromadě snad už ve školce a moc příjemní to tedy nebylo

skaara ( 26. dubna 2017 13:28 )

No, teoreticky by to šlo, nechat udělat kremaci a popel pak zalít do kamene a ten si dát na zahradu - to je legální. Já o tom uvažovala po smrti mojí babičky.

matno ( 20. dubna 2017 19:57 )

Jak já vám rozumím! Mě se taky dělá zle jen z pomyšlení, že bych tam měla vlézt.

matno ( 20. dubna 2017 19:54 )

Zřejmě pohřeb nebo kremace bez obřadu. Vzhledem k tomu, že jedna kremace s obřadem (vč.3-4 věnců z živých květin) stojí skoro 5O tisíc, tak se není co divit, když to přišlo tak nečekaně. Vy byste na to měli?

kiwi65 ( 20. dubna 2017 15:50 )

 Chápu pozůstalýho.Jen mi hlava nebere ty vysírky z Blesku.Stát se to mě,tak budou asi lítat vzduchem.Po takový tragedii asi všichni čekají na nějakýho polodebilního pisálka co se,kvůli vlastnímu zviditelnění,bude vrtat v takových záležitostech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání