Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Na Mělnicku vlak usmrtil dvě dívky: Jedna z nich prý předtím psala o sebevraždě!

Autor: lm, ČTK - 
8. dubna 2017
18:25

U Mlékojed na Mělnicku srazil v sobotu odpoledne vlak dvě děti, na místě zemřely. Podle našich informací šlo o dvě dívky ve věku asi 15 let. Příčinu neštěstí vyšetřují policisté. Je možné, že šlo o sebevraždu. 

Nehoda zastavila provoz na regionální trati mezi Neratovicemi a Všetaty. K neštěstí došlo nedaleko železničního přejezdu u Mlékojed. Na místo byl ihned přivolán záchranářský vrtulník, obě dívky ale bohužel na místě zraněním podlehly. "Zasahující lékař konstatoval jejich smrt," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle policejního mluvčího Zdeňka Chalupy nebude policie zatím sdělovat další informace. "Došlo k úmrtí dvou mladistvých osob, které utrpěly zranění neslučitelná se životem," řekl ČTK. Ve vlaku po nehodě zůstalo uvězněno na sto pasažérů, až po hodině a půl pro ně přijel náhradní spoj. 

Podle informací TV Nova by nemuselo jít o nešťastnou událost. Jedna z dívek měla na sociálních sítích před smrtí psát o sebevraždě. Okolnosti nehody kriminalisté prošetřují.

Podobná tragická událost se stala před osmi lety v Brně-Komárově. Rychlík tam v dubnu 2009 srazil dva chlapce ve věku deset a 11 let. Neštěstí se stalo, když přebíhali trať.

janinax ( 9. dubna 2017 10:05 )

No v tomto případě upřímně litovat jen rodiče.Co mohly mít 15-leté holky za tak vážné problémy,že je to dohnalo k sebevraždě?Nechápu,jo že by neštastná láska já zapoměla V tomto věku není důvod k tomuto činu,svoji rodinu neměli,finanční problémy taky ne a zdravý taky určitě v pořádku.Čím dál horší ta dnešní mládež.Sociální síťe,to je v dnešní době peklo

dietr ( 9. dubna 2017 07:46 )

Z článku jsem vyrozuměl, že pokud to byla sebevražda, nebylo to neštěstí, tudíž to bylo štěstí.

naidka ( 9. dubna 2017 07:23 )

Máte to ftipné, kluci.

jerry ( 9. dubna 2017 06:58 )

O stavu naší společnosti jasně vypovídají Babišovy předvolební preference. Polovina národa má v kebuli místo mozku koblihu.

osel63 ( 9. dubna 2017 04:39 )

a ty odporný komentáře hodně vypovídají o naší společnosti stydím se za ně, že si říkají lidi...takový primitivové, horší než opi, to je urážím, což nechci, omlouvám se všem opům

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání