Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matku (†44) s vydloubnutýma očima a 21 bodnými ranami našel její syn. Mrtvola byla nahá

Autor: shp - 
16. února 2017
19:50

Když přišel domů, naskytl se mu pohled na nejhorší událost jeho života. Teprve náctiletý syn Rolf našel v jihoafrickém městě Polokwane svou matku Tanyu Wiers (†44) mrtvou v kaluži krve. Byla nahá a na těle měla 21 bodných ran. Nejděsivější však je, že měla vydloubnuté obě oči.

Tělo brutálně zavražděné matky tří dětí našel její zděšený syn v pokoji své sestry. Její oblečení leželo před šatníkem a všude byla krev. Jihoafričtí policisté se otevřeně přiznali, že takto nechutný a krvavý případ za svou kariéru ještě neviděli.

Vyděšený syn po hrozném nálezu okamžitě zavolal otci. Mluvil nesouvisle a jeho hlas byl roztřesený. „Šel jsem do domu, myslel jsem si, že zemřela na infarkt. To, co jsem viděl, vypadalo jako z hororu. Ležela v pokoji nejmladší dcery. Přikrytá byla dekou,“ vypověděl rodinný přítel.

Bylo jasné, že tam došlo k boji, protože postel nebyla tam, kde bývala. Oblečení Tanyi leželo před šatníkem jejího a manželova pokoje. Šatník byl stále otevřený, bylo jasné, že v něm někdo pátral,“ dodal. V souvislosti s brutální vraždou policie zatkla podezřelého Franse Maelu (25).

Tohle je ta nejpříšernější věc, kterou jsem kdy viděl. Nedokážu si představit, že bych někdy viděl ještě něco horšího. Bylo evidentní, že oběť bojovala o svůj život. Všude byla krev a její rány způsobené při obraně vyprávějí děsivý příběh,“ prohlásil policista Motafela Mojapelo.

dandova ( 17. února 2017 09:58 )

 No, bílej vrah to asi nebyl.

naidka ( 16. února 2017 20:14 )

Člověk už se pomalu bojí otevřít Blesk, co to zas na něj vykoukne za hrůzu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání