Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka zřejmě zastřelila vlastní dceru (6). Potom zavolala anonymně policii

Autor: jer - 
11. února 2017
16:05

Tříletý chlapeček z americké Virginie se už se svojí o tři roky starší sestrou nikdy nesetká. Údajně ji totiž zastřelila jejich vlastní matka. O události informoval web people.com s odvoláním na místní úřady.

K neštěstí došlo v městečku Hot Springs ve státě Virginia. Darla Hise (26) v noci na sobotu opakovaně volala na tísňovou linku. Odmítla ale sdělit své jméno a adresu. V hovorech uváděla, že její dceru někdo střelil.

Policie určila polohu telefonu, ze kterého hovor proběhl a vyslala na místo hlídky. Dceři Abigail už ale nebylo pomoci. Zemřela následkem jednoho střelného zranění. V domě byl také Darlin tříletý syn, který nebyl zraněný.

Policie Darlu Hise po výslechu na místě zatkla a umístila do vazby. Její syn byl umístěn do péče jednoho z příbuzných. Hise je podezřelá z vraždy vlastní dcery a v rámci vyšetřování je ve vazbě. Výše kauce nebyla specifikována.

Darlu Hise čeká soud, zatím není známý její obhájce. Podezřelá měla dosud čistý trestní rejstřík. Nikdo z příbuzných podezřelé se k případu pro média nechtěl vyjádřit. Co se v domě rodiny Hise odehrálo hodiny před tragédií, je pro detektivy stále záhadou.

Vražda malé holčičky komunitou malého města Hot Springs otřásla. „Něco takového prostě v tak malém městě nečekáte,“ řekla pro WHSV dozorčí Bath County Claire Collins. Čtvrtečního memoriálu za Abigail se zúčastnilo mnoho lidí z širokého okolí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání