Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neznámý muž zastřelil uprostřed města psa: Majitele připravil o mazlíčka za 30 tisíc

Neznámý muž zastřelil uprostřed města psa: Majitele připravil o mazlíčka za 30 tisíc
Neznámý muž zastřelil uprostřed města psa: Majitele připravil o mazlíčka za 30 tisíc  (Autor: Policie SR, Profimedia)
Autor: dce - 
11. ledna 2017
16:21

Od úterý policie ve slovenském Lučenci pátrá po neznámém pachateli, který přímo uprostřed města zastřelil psa, který nebyl na vodítku. Majiteli způsobil škodu ve výši tisíc eur.

K události došlo 10. ledna na lučeneckém sídlišti Rúbanisko. Pachatel zde střelnou zbraní usmrtil volně se pohybujícího psa, československého vlčáka. Podle svědků jde o neznámého muže, který v té době na tomto místě procházel spolu se svým psem, kterého měl mít na vodítku,“ uvedla policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Muži je podle popisu přibližně 30 let, má krátké černé vlasy, vysoký je asi 180 centimetrů. V době incidentu na sobě měl černou větrovku a modré kalhoty. Na hlavě měl mít kšiltovku. 

„Majiteli zabitého psa způsobil pachatel škodu ve výši tisíc eur. V souvislosti s událostí jsme zahájili trestní stíhání ve věci trestného činu poškozování cizí věci,“ doplnila mluvčí.

janetazahro ( 3. března 2017 17:03 )

O tom se uz tady clanek objevil mnohem drive. Ja to vidim jako vyrizovani osobnich uctu mezi strelcem a majitelem psa. Lide si neumi mezi sebou vyrikat neshody, tak se pomsti zabitim psa. Chudak pejsek a ubozaci lidi .

naidka ( 11. ledna 2017 20:47 )

Jasná vina majitele, může se tlouct do hlavy, chudák pes doplatil na jeho blbost . Na druhé straně střelba uprostřed města jak na Divokém západě - bylo to nutné, mohl někoho postřelit nebo zranit odražená kulka, z takového článku se nedá nic vyčíst.

Xeen ( 11. ledna 2017 20:03 )

Chudák pes, nicméně pokutu by měl dostat majitel, nikoli střelec.

ludiasuhnus ( 11. ledna 2017 19:56 )

podla mna by mali zastrelit vas a vam podobnych

pavel215_klafunda ( 11. ledna 2017 18:17 )

Měl odprásknout i toho zkur.venýho čoklaře, co ho nechal běhat volně mezi lidmi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání