Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka ubodala syna 55 ranami nožem! Jde po mně Satan, řekla policii

Autor: shp - 
23. prosince 2016
10:17

Dala mu život, milovala ho, ale pak se jí něco hnulo v hlavě a vše se změnilo. Jody Kossow z amerického Illinois ubodala svého syna Thomase (†8), protože si myslela, že ho posedl samotný Satan. Zrůdný čin pak sama nahlásila policii. Když si pro ni strážci zákona přijeli, mlátila hlavou o zem.

K děsivé vraždě došlo už v noci 10. září 2013, ale u soudu stále nebyl vyřčen rozsudek. Stání, kde by měl být oznámen, je naplánováno na 5. ledna. O vině nebo nevině nebude rozhodovat porota, ale sám soudce.

Osudné noci Kossow zavolala policii a řekla jí: „Právě jsem zabila svého syna. Satan jde po mně. Ach Bože, Satan po mně jde!“ Když na místo dorazili strážci zákona, mlátila žena silně hlavou o zemi jako smyslů zbavená.

Lékaři, obžaloba i obhajoba se shodli na tom, že Kossow, která svého syna bodla kudlou hned 55krát, není psychicky příčetná. Státní zástupce však chtěl její případ a zdravotní stav důkladně prozkoumat.

Sama Kossow prohlásila, že se necítí být vinnou. To ona sama chtěla, aby o jejím osudu rozhodl soudce, a nikoliv porota. Žena je posedlá čarodějnictvím a okultismem. Právě její nezvyklé záliby společně s psychickým stavem stály jejího syna život.

pepen ( 23. prosince 2016 15:48 )

V jedno věřím na 100%-takové bestii se to vymstí.Kdo přeje smrt dítěti-ať je zrzavý,černý nebo žlutý...je to dítě-ono se ti to vrátí!!!Počítej s tím-na tebe si počíhá!!!!Přál bych ti to moc!!!!

sores ( 23. prosince 2016 12:51 )

Okamžitě jí také zabít, ta už normální nikdy nebude, naopak bude vraždit dál a jiné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání