Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Satanističtí vrazi pražského taxikáře Jana, kterého rozsekali sekyrou: Doživotí a desetiletý trest!

Čecha rozsekali satanisté sekyrou.
Čecha rozsekali satanisté sekyrou.  (Autor: INT/Blesk)
Autor: shp - 
28. května 2014
16:19

Satanisté Jan D. (17) a Hendrik M. (22) se mohou za svůj zrůdný čin těšit na pořádně dlouhý pobyt ve vězení. Soud v jihoněmeckém Tübingenu je shledal vinnými z vraždy českého taxikáře Jana K. (†38), kterého loni v červnu ubili 42 ranami sekyrou. Starší pachatel dostal doživotí, jeho společník, který byl souzen jako nezletilý, vyfasoval 10 let.

Jana zabili mladí satanisté v Radlické ulici na Praze 5 před místním hřbitovem. Jeden z nich začal Čecha zezadu škrtit, když se ale dal Čech na útěk, upadl a druhý vrah mu zasadil sekerou desítky ran do zad, nohou a krku.

Poté mu nelítostně usekl palec na ruce. Jan před smrtí trpěl jako zvíře. Vydechl až poté, co mu vrazi přeťali krční tepnu a on vykrvácel. Mladíci u soudu vypovídali, že je posedli upíři. Oba jejich tresty jsou na horní hranici.

Čeští vyšetřovatelé se dostali útočníkům rychle na stopu a německá policie oba podezřelé zadržela týden po činu. Od té doby byli ve vazbě. Podle německého státního zastupitelství byli oba obžalovaní fascinováni satanismem a vampirismem a plánovali násilnosti už před útokem v Praze, údajně z "touhy po krvi".

Soud ale dnes ve zdůvodnění rozsudku uvedl, že neexistují žádné objektivní důkazy, že by mladíci jednali "v satanistickém opojení krví". Podle soudu byla hlavním motivem činu chamtivost, odsouzeným šlo především o to získat kořist.

Soud také konstatoval, že odsouzení napadli svou oběť ze zálohy a že vraždu plánovali. Svědčí o tom mimo jiné to, že pražská vražda nebyla ze strany dvojice prvním pokusem o násilný čin. Už na počátku loňského roku se pokusili napadnout řidiče v Reutlingenu v německé spolkové zemi Bádensko-Württembersko, oběť jim ale dokázala ujet.

alex0800 ( 29. května 2014 09:07 )

Jste bílí, tak se nedivte, až vám zaživa uříznou hlavu, kvůli faktu, že bílí vyhladili u nich po 11/9 více než milion civilistů, byť nikdo dodnes vyhlazovací válku ze strany USA nepotvrdil, činy A POČTY MRTVÝCH CIVILISTŮ V POMĚRU K MRTVÝM "TERORISTŮM" mluví za VŠE!! Pročpak asi je Obama muslim? Pročpak asi princ William konvertoval na své misi v arabském světě také k islámu? Pročpak mnoho Industry celebrit konvertovalo také k islámu..

alex0800 ( 29. května 2014 09:07 )

Další reklama na kamarády české kdysi zednářské lože, dnes satanistické organizace čr.. Kolik v naší republice spáchali vražd, které se pak proklamují jako sebevraždy, nehody a podobné bláboly, jen aby se občané nedozvěděli o okultní vládnoucí vrstvě.. . Konec jednoho věku, který skutečně s láskou neměl zhola nic společného. Pod pojmem rovnosti a lidskosti se páchají jedny z největších zločinů proti lidskosti, leč je to běžný jev na konci věku luciferiánského systému. O této době varovali proroci již před tisíci lety a stejně tomu dnes málokdo věří, byť varování jsou beze zbytku naplňována.. Ale občané jsou odváděni od podstatných témat zhovadilostmi a nejapnostmi.. . Nikdo se dnes nepídí, proč po Sametu velmi rychle zprznili zákony a zrušili VLASTIZRADU STEJNĚ JAKO TREST NEJVYŠŠÍ. Lidé si ani nevšimli, že najednou se více trestají finanční delikty, než vraždy jiná zvěrstva. Vlastizradu zrušili, aby mohli prodat zemi EU, tedy fašistům. Kdysi by za pochvalu šli ke zdi.. Dnes si jako páni žijí v cizích zemích a oficiálně jsou ideálně nemajetní, aby je stát nemohl náhodou o úplatky za prodej vlasti ochudit.. Jak smutné, kam se myslící stádo lidí mohlo až dostat. . Leč, bude ještě mnohem hůř, až padne civilizace tak, jak ji známe.. Byť už se o této nové válce ví dopředu, stále nikdo nevěří, že by Evropa mohla býti opět vyhlazena.. 11.9.2001 je to datum počátku světové války, tedy té poslední v tomto věku a snad i v těch budoucích ;-) Přeci jen pojem válek a jiných malicherností establishmentu ztratí smysl po zničení Zlého a začátku Nového království Světa. NWO je jen skupina okultních loutek pokoušejících se změnit osud Zlého, leč Všemocný je pouze jeden a to i sám Zlý ví, že se chová jako hloupé vzteklé dítě ničící vše okolo sebe a zbytečně . Zkrátka, bude líp, jen musíme ještě pár let vydržet a modlit se. Lidem, co nevěří v peklo bych doporučil dovolenou v zemích "osvobozených" USA, třeba Afghánistán či svobodný Irák. Jste bílí, tak se nedivte, až vám z

suov ( 28. května 2014 20:31 )

Protože ty politické tlamy zrušili tresty smrti a proto si ty zrůdy dovoluji, a hlavně se tady hromadí takové svi-.ě,,,

qwerty1805 ( 28. května 2014 17:46 )

no tak hlavně že maj ty videorekordéry jako má můj syn a pouštěj si ty bejkárny apak to má ta tydle dopady

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání