Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Němečtí mladíci utekli z pasťáku: V Praze zavraždili taxikáře (†38)

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk - Pavel Machan)
Autor: ljš, ČTK - 
17. června 2013
14:58

Byli na útěku a chtěli snadno přijít k penězům. Rozhodli se proto k tomu nejhoršímu možnému kroku. Dva mladíci (22 a 16) z německého Rottenburgu v Praze sekyrou brutálně ubili taxikáře.

V neděli 9. června v noci našli pražští kriminalisté v Radlické ulici v Praze 5 38letého taxikáře. Na těle byly patrné četné sečné rány. Policistům se však na základě zachycených stop podařilo velmi rychle vypátrat pachatele. Jsou jimi dva mladíci z německého Rottenburgu.

Speciální komando je zadrželo v Baden-Württembergu, kam z Česka utekli vlakem, už ve čtvrtek v noci. Na žádost státního zastupitelství byli obviněni z loupežné vraždy a umístěni do vazby.

Oba se k brutální vraždě přiznali. Čin plánovali a taxikáře si předem vytipovali. Podle serveru tn.cz ho ubili sekerou a obrali o peníze a cennosti.

Zatím není jasné, zda budou mladíci souzeni v Německu nebo převezeni do Česka. Tady by jim hrozilo až 20 let za mřížemi nebo výjimečný trest.

osel ( 17. června 2013 23:45 )

Nesudte prilis rychle. Zatim nevime, jestli to byli mladici, anebo "mladici", a pokud je to ten druhy pripad, tak z jake sorty...

panchovilla ( 17. června 2013 19:56 )

To by liška bystrouška nikdy neřekla;co je to za primitivní koment To bych mohl český gang,prodávající v Německu drogy nazvat komouškými agenty

zaviracispendlik ( 17. června 2013 15:29 )

tady by jim hrozilo maximálně 10 a po 5 letech by je pustili

Zobrazit celou diskusi