Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Posedli nás upíři a žíznili jsme po krvi! Satanističtí vrazi českého taxikáře dnes u soudu!

Čecha rozsekali satanisté sekyrou.
Čecha rozsekali satanisté sekyrou.  (Autor: INT/Blesk)
Autor: vk - 
10. dubna 2014
14:19

Dva němečtí mladíci (nyní 16 a 21) utekli z pasťáku a loni v červnu sekyrou brutálně ubili pražského taxikáře Jana K. (†38). Zasadili mu celkem 42 ran.

Dvojice satanistů, Jan D. (16) a Hendrik M. (21) z Rottenburgu, si vraždu dlouho plánovala a taxikáře si předem vytipovala. Osudný den, 9. června, se mladíci oblékli do černého a před branou hřbitova v Radlické ulici na Praze 5 muže zabili. Jeden z nich začal Čecha zezadu škrtit, když se dal muž na útěk, upadl a druhý mladík mu zasadil sekerou desítky ran do zad, nohou a krku a poté mu usekl palec na ruce. Utrpení Jana K. skončilo až v okamžiku, kdy mu přeťali krční tepnu a on vykrvácel.

Pachatelé následně odtáhli tělo do křoví, mrtvému taxikáři ukradli hodinky, mobilní telefon a finanční hotovost (necelé 3 tisíce korun). Dvojice se pak dala na útěk, ale na místě činu zanechala stopy, podle nichž je policie dopadla. Speciální komando je o šest dní později zadrželo v Baden-Württembergu, kam odcestovali vlakem.

Dnes mladíci stanuli před krajským soudem v Tübingenu. Tvrdí, že museli zabíjet, že byli posedlí upíry a žíznili po krvi. Hendrik M., jenž má podle vyšetřovatelů IQ 109, se nechal slyšet, že byl posedlý i zlou čarodějnicí Beatrix Lestrangovou ze ságy o čarodějnickém učni Harrym Potterovi.

„Rodina je z této brutální vraždy hluboce traumatizovaná. Procesu se ale chtěla zúčastnit, protože chtěli vidět, jak soud oba vrahy potrestá,“ sdělil deníku Bild advokát rodiny Tomáš Raba. Janovi, který je nezletilý, hrozí maximálně deset let, Hendrikovi doživotí.

K násilí se oba mladíci uchylovali i v nápravném zařízení. Ředitelce ústavu prý hrozili, že jí vytrhnou dělohu z těla, a jednomu z vychovatelů vyhrožovali, že mu dají hlavu do svěráku a ubijí ho kladivem.

Po Čechovi zůstaly tři děti (4-17 let), které měl s první manželkou. Když zemřel, jeho nová přítelkyně čekala jeho čtvrté dítě, po narození mu dala jméno Jan – po otci, kterého nikdy nepozná.

marlen52 ( 10. dubna 2014 14:25 )

já bych jim dala upiři usekla bych jim palici

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání