Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dětské nevěstě uřízl manžel uši: Bavila se s jinými muži...

Autor: shp - 
2. února 2017
11:58

Její manžel je velmi podezřívavý a krutý. Afghánec, po kterém nyní pátrá policie, se vzbudil uprostřed noci a začal svou ženu Zarinu (23) krutě bít. Poté ji spoutal a zmrzačil ji. Nebožačce, kterou si vzal za manželku v teprve 13 letech, uřízl obě uši.

Zarina byla provdána jako dětská nevěsta už v 13 letech. Od té doby zažívala jenom fyzické útoky a sexuální tyranii svého manžela. Vše vyvrcholilo, když ji v afghánském Balchu krutě napadl uprostřed noci. Zničehonic ho popadl záchvat hněvu.

Vzbudil ji, začal bít pěstmi, ale to mu nestačilo. Obvinil ji, že se bavila s jinými muži, což je proti muslimské víře. Následně ji spoutal a uřízl uši. Než si pro něj přijela policie, stihl utéct. Momentálně je po něm vyhlášeno pátrání.

„Neprovedla jsem žádný hřích,“ vypověděla Zarina podle BBC. „Netuším, proč mi to můj manžel udělal,“ dodala smutně. Nyní žádá spravedlnost, dopadení svého manžela a rozvod. „Náš vztah nebyl dobrý,“ přiznává zmrzačená žena.

„Je to velmi podezřívavý muž. Často mě obviňoval z toho, že mluvím s cizími muži, když jsem navštěvovala rodiče,“ vysvětlila jeho chování. Její případ bohužel není v zemi ničím výjimečným. Žárliví manželé často sekají svým ženám nosy.

suov ( 2. února 2017 15:15 )

A nebo tu, co tak básní o pudech, tak má možnost,,,

dandova ( 2. února 2017 13:44 )

Proboha.

Josef666 ( 2. února 2017 13:38 )

svatá pravda

jana999 ( 2. února 2017 13:11 )

tohle tu baby šabatová a šiklová chtějí, že by záviděly mladým

hejhej ( 2. února 2017 13:03 )

Muslimové jsou zrůdy. Primitivní chlapi, kteří si své ego dokazují na násilnostech. Taková hovada pouští do Evropy neziskovky ( Rozumek ten idiot je na sebe prý hrdý), praštěná Merkelová a jeji přisluhovači včetně Sobotky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání