Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Najděte si druhou manželku, vyzývá muslim na seznamce. Má už 35 tisíc zájemců

Autor: shp - 
20. června 2016
18:39

Když vám jedna manželka nestačí, najděte si další, nebo rovnou dvě. To radí muslimský bavič Azad Chaiwala (33) z Velké Británie. A i když muslimská víra mnohoženství dovoluje a píše se o něm dokonce v koránu, na ostrovním království je polygamie zakázaná stejně jako v Česku. Její provozovatelé mohou skončit až na sedm let za mřížemi.

Chaiwala se tak snadno může dostat do problémů. Z Velké Británie má podle Daily Mailu zaregistrováno na seznamce již téměř 35 tisíc Britů, kteří chtějí žít v mnohoženství. Bavič vede hned dvě stránky. SecondWife.com je určena pouze muslimům a muslimkám, kteří chtějí žít v rodině s několika manželkami.

Původně tak byla orientovaná i stránka Polygamy.com. Nyní je ale otevřena pro lidi s nejrůznějšími vírami. „Chceme větší a silnější rodiny,“ říká Chaiwala. Dle muslimské tradice zakazuje při nahrávání fotek jakékoliv odhalování. „Podle uživatelské politiky je každý snímek schvalován kvůli slušnosti. Nedovolujeme výstřihy,“ vysvětlil Chaiwala.

Britským politikům vstávají z existence obou stránek vlasy na hlavách. To ale Chaiwalu netrápí. Na rozdíl od toho, že je v zemi mnohoženství trestně postihováno. „Před dvě stě lety byly britští vicekrálové, kteří měli sedm nebo osm žen,“ podotýká. K prosazení polygamie ale určitě ve Velké Británii jen tak nedojde. Ani přes početnou muslimskou minoritu v zemi.

 

 

rbwtrnava ( 20. června 2016 23:14 )

 len nech sa mnozia, uvidime co urobia, ked pride kriza, alebo kde sa tolky schovaju, ked pride vojna

merlina29 ( 20. června 2016 20:22 )

 No jo,no.Tihle tvorové se množí jako potkani.A taky tak smrdí!!!

renataren ( 20. června 2016 19:52 )

Ať jde do prde.le... Akorát rej.žuje na blbcích..

Zobrazit celou diskusi